Vahsi Cinayette Tüyler Ürperten Detay Açiklamasi Cesetlerin Oldugu Kuyu Atese Verilip Üstü Toprakla Kapatilmis

Denizli’de kaybolduktan 5 gün sonra 30 metrelik su kuyusunda ölü olarak bulunan iki gencin öldürüldügü vahsi cinayetin detaylari belli oldu. Ormanlik alanda bulustugu iki genci öldürdükten 1 gün sonra gelip cesetlerini kuyuya atan zanlinin, daha sonra atese verdigi kuyuyu 8 kisi tutup tas toprakla doldurttugu ortaya çikti.

Vahsi Cinayette Tüyler Ürperten Detay Açiklamasi Cesetlerin Oldugu Kuyu Atese Verilip Üstü Toprakla Kapatilmis


Acipayam ilçesinde yasayan 17 yasindaki Ismail Yalçin, 9 Haziran aksami annesi Asuman Yalçin’i telefonla arayarak harçlik istedi. 20 lira harçlik alarak babasina ait otomobille evden ayrilan Ismail Yalçin, Serinhisar ilçesinde ikamet eden 19 yasindaki Hasan Akköse ile bulustuktan sonra bir daha geri dönmedi. En son aradiginda kendisine “Arabayi yikiyorum baba” diyen oglundan bir daha haber alamayan baba Adnan Yalçin, jandarma karakoluna giderek kayip basvurusunda bulundu. Gençlerin kullandigi otomobilin Serinhisar ilçesi Yenice Mahallesi’ndeki ormanlik alanda terk edilmis halde bulunmasi, kayip gençlerden Hasan Akköse’nin öldürülmeden saniyeler önce telefonunun arama dügmesine gizlice basip, kiz arkadasina ayni zamanda akrabasi olan Mustafa A.’nin adini söylemesi üzerine Mustafa A. ve olayla ilgili oldugu tespit edilen 8 süpheli gözaltina alindi.

Biri sirtindan digeri ise basindan vurulmus

Ifadeler dogrultusunda aracin bulundugu yere 10 kilometre uzakliktaki Serinhisar ilçesine bagli Cumhuriyet Mahallesi’ndeki kullanilmayan su kuyusunda arama çalismalari basladi.

Içerisine tas ve toprak atilarak dibi kapatildigi belirlenen su kuyusunda is makineleriyle yürütülen çalismalar, geçen 45 saatin ardindan bu sabah aci haberle sonlandi. Ilk bakista taninamayacak halde olan gençlerden ilkinin cansiz bedenine 03.30, digerininkine ise 05.30 siralarinda ulasildi. Gençlerden birinin yakin mesafeden basindan, digerinin ise kaçmaya çalisirken sirtindan vurularak öldürüldügü belirlendi. Mustafa A. ile birlikte 7 süphelinin tutuklandigi sorusturmada, hayatini kaybeden Ismail Yalçin ve Hasan Akköse’nin cenazeleri Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldirildi.

Izleri soguk kanlilikla gizlemeye çalisti

Kaybolduktan 5 gün sora ölü olarak bulunan Ismail Yalçin ve Hasan Akköse’nin katili oldugu iddiasiyla tutuklanan ve ayni zamanda Hasan Akköse’nin uzaktan akrabasi olan Mustafa A.’nin isledigi cinayeti itiraf ettigi ve kurbanlarla aralarinda alacak meselesi yüzünden husumet bulundugunu söyledigi ögrenildi.

Ismail Yalçin ve Hasan Akköse ile geçtigimiz Persembe aksami ormanlik alanda bulusan Mustafa A.’nin, tartistigi gençleri tüfekle öldürdükten sonra bölgeden ayrildigi, ertesi gün emanet aldigi bir araçta tekrar olay yerine gelerek bagaja koydugu cesetleri su kuyusuna attigi ileri sürüldü. Bir yakit istasyonunda temizledigi otomobili sahibine teslim eden zanlinin, benzin ve tiner dökerek kuyuyu atese verdigi, çok derin olan kuyuda yeterli oksijen bulunmamasi nedeniyle cesetlerde yanik olusmadigi belirtildi. Yakma girisimi sonuçsuz kalan zanlinin, daha sonra anlastigi 8 kisiyle bölgeye dönüp su kuyusunun içerisini tas toprakla doldurttugu öne sürüldü.
Kaynak: İHA