Baskan Akin Özel Çocuklar Ve Aileleriyle Bir Araya Geldi

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, özel çocuklar ve aileleri ile kahvalti etkinliginde bir araya geldi. Baskan Akin, “Özel çocuklarimiz ve ailelerimizle kahvalti organizasyonunda bir araya geldik. Otizmli bireylerimizin yasadigi sorunlari ve ailelerimizin taleplerini konustuk. Her zaman otizmli bireylerimizin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.

Baskan Akin Özel Çocuklar Ve Aileleriyle Bir Araya Geldi
Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, düzenlenen kahvalti organizasyonunda otizmli çocuklar ve aileleri ile bulustu. Orta Park Restoran’da otizmli bireylere yönelik bir ilk olarak gerçeklestirilen kahvaltida otizmli bireylerin ve ailelerin yasadiklari sorunlar ve çözüm önerileri hakkinda fikir alisverisinde bulunuldu. Kahvaltiya Baskan Akin ile birlikte Turgutlu Kaymakami Ali Yilmaz, Esi Esra Eligüzeloglu Yilmaz, Turgutlu Belediye Baskan Yardimcilari Firat Honaz, Ahmet Daskan, Evren Erbas, Mithat Erden, Turgutlu Otizm Dernegi Baskani Senay Çalisgan, Turgutlu Kent Konseyi Baskani Deniz Bezen ve Yürütme Kurulu Üyeleri, protokol üyeleri de katildi.

Turgutlu Belediyesi olarak her zaman otizmli bireylerin yaninda olduklarini belirten Baskan Akin, “Otizmin farkindayiz, onlarin yanindayiz! Kaymakamimiz Ali Yilmaz, Baskan Yardimcilarimiz, Turgutlu Otizm Dernegi Baskani Senay Çalisgan, Kent Konseyimiz ile birlikte özel çocuklarimiz ve ailelerimizle kahvalti organizasyonunda bir araya geldik. Otizmli bireylerimizin yasadigi sorunlari ve ailelerimizin taleplerini konustuk. Her zaman otizmli bireylerimizin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA