Yilin Bayisi BAV, Yeni Satis Ve Servis Merkezini Hizmete Açti

Bursa Agir Vasita’nin Gemlik’teki yeni DAF Yetkili Satis ve Servis Merkezi, hizmete açildi.

Yilin Bayisi BAV, Yeni Satis Ve Servis Merkezini Hizmete Açti
Bursa Agir Vasita, tasimacilik sektörünün kalbi olan Bursa Gemlik’te DAF markasinin satis, servis, yedek parça ve 2. el hizmetlerini toplamda 11 bin 200 metrekare alanda hizmet vermeye basladi.

Bursa Agir Vasita ile DAF grubunun yillardir süregelen dostane ticari iliskilerine deginen Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, “DAF ile 2006 yilinda baslayan birlikteligimizin 16. Yilinin heyecan ve gururunu sizlerle birlikte yasiyoruz. Bursa Gemlik’te bulunan tesisimiz 4 bin 200 metrekare kapali, 7000 metrekare açik alani ile ayni anda 30 araca hizmet verebilme kapasitesindedir. Istanbul, Ankara ve Izmir illerinin tam ortasinda bulunan, Gemlik Serbest Bölge’ye, Gemlik Limani’na ve önemli yol güzergahlarina çok yakin konumda olan tesisimizin iç dizayni, yedek parça bölümünden, ofislerinden, atölye bölümlerine kadar, tamamen DAF kurumsal kimlik kurallari baz alinarak, özenle yapilmistir. Kalitesi, ürün çesitliligi, ülkemizdeki yatirimlari, satis ve satis sonrasi hizmetlerindeki basarisi, ikinci el organizasyonlari ile ticari araç segmentinin en önemli oyuncularindan olan DAF ile birlikte basladigimiz bu ticaret yolculugumuzun, uzun yillar devam edecegine olan inancim tamdir. DAF Gemlik tesisimizin ülkemiz müsterilerine hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Bursa Agir Vasita’nin açilisi gerçeklestirilen yeni tesisinin DAF Türkiye’nin önemli mihenk taslarindan biri olduguna vurgu yapan DAF Türkiye Genel Müdürü Gregor Van Der Mark, “Türkiye, Avrupa disindaki en hizli büyüyen ticari araç pazarlarindan biri durumunda. DAF Türkiye olarak önceligimiz DAF ulusal bayi agini yeniden yapilandirmak, genisletmek ve Türkiye’deki mevcut müsterilerimiz için birinci sinif hizmeti garantilemektir. Bursa Agir Vasita, 16 yildir süren iliskimizde bu hedefimizde bizlere büyük bir katkida bulunmustur. Tüm bu katkilar sayesinde Bursa Agir Vasita, bizler için çok degerli bir is ortagi konumundadir. Müsteri memnuniyeti alaninda Türkiye’de DAF, tüm dünyadaki en yüksek müsteri memnuniyeti oranlarina sahip markalardan biri konumundadir. Bu yeni tesisimiz ile de bu basariyi sürdürecegimize, hatta çok daha üst noktalara tasiyacagimiza olan inancim tam. Bu vesileyle, tesisi camiamiza katan ve yarinlara daha güvenli bakmamizi saglayan degerli Bursa Agir Vasita ailesine tesekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum" seklinde konustu.

Gemlik’in sembolü olan ’Zeytin’ fidani hediye edildigi açilisa, Bursa Agir Vasita Yönetim Kurulu Baskani Lokman Koçaslan, Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Koçaslan, Koçaslanlar Holding Icra Kurulu Baskani Yakup Saglik, Bursa Agir Vasita Genel Müdürü Ahmet Ugur ile sirket yöneticilerinin ev sahipliginde düzenlendi.

Kaynak: İHA