Modifiye Araç Fuarina Gelen Genç Trafik Kazasinda Hayatini Kaybetti

Antalya’da özel halk otobüsüne arkadan çarpan otomobil sürücüsü hayatini kaybetti. Alanya’ya modifiye araç fuari için geldigi ögrenilen gencin sosyal medyada ‘Geldim az kaldi’ paylasimi ortaya çikti.

Modifiye Araç Fuarina Gelen Genç Trafik Kazasinda Hayatini Kaybetti
Kaza, Alanya ilçesi Kestel Mahallesi D400 karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Necip Çetin (23) 07 HUV 63 plakali otomobili ile seyir halindeyken H.Ç. (54) yönetiminde bulunan 07 HCL 53 plakali özel halk otobüsüne arkadan çarpti. Kaza sonrasi çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye itfaiye, saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri tarafindan sikistigi yerden çikarilan Çetin, saglik ekipleri tarafindan Alanya Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Durumu agir oldugu belirtilen Necip Çetin hastanede doktorlarin tüm müdahalesine ragmen yasamini yitirdi.

Modifiye araç festivali için gelmis

Alanya’nin Mahmutlar Mahallesi’nde düzenlenen modifiye araç fuari için Gazipasa ilçesinden geldigi ögrenilen Necip Çetin’in aracinda yazili olan ambulans ve 112 yazilari dikkatlerden kaçmadi. Gazipasa’da taksi soförlügü yaptigi ögrenilen Çetin’in festival için geldigi sirada yolda çektigi ve sosyal medyada ‘Geldim az kaldi’ paylasimi ortaya çikti.
Kaynak: İHA