AK Partili Ünsal, Afetten Zarar Gören Mucur Ilçesinin Köylerini Inceledi

AK Parti Kirsehir Il Baskani Seher Ünsal, yagislar nedeniyle olusan afet bölgelerinde inceleme yapti. Mucur ilçesine giden Ünsal, Geycek, Kiran, Guzelyurdu, Bazlamaç, Medetsiz ve Kiliçli köylerinde inceleme yaparak köylülerle bir araya geldi.

AK Partili Ünsal, Afetten Zarar Gören Mucur Ilçesinin Köylerini Inceledi


Köylünün yogun ilgisi ve destegi ile karsilanan Ünsal, hasar tespit çalismalari sonrasinda da gerekenlerin yapilacagini söyledi.

Kirsehir AK Parti Il Baskani Seher Ünsal, "Kötü günde de çiftçilerimizin yaninda olacagimizi özellikle belirtmek istiyorum. Çiftçimizin yaralarini bir an önce sarilmasi için Tarim Il Müdürümüz ile görüsmeler yaptik süreci yakindan takip ediyoruz" dedi.

Arazi ve inceleme çalismalari sonucunda gerekenlerin yapilacagini aktaran Il Baskani Ünsal, "Çiftçimizin hiçbir hakkini zayi etmeden, elimizden gelen gayreti gösterecegiz. Allah daha beterlerinden korusun. Bir kez daha yasanan dolu afetinden dolayi hemsehrilerime, çiftçimize ve köylerimize geçmis olsun diyorum. Allah milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin. Her zaman oldugu gibi çiftçilerimizin yaninda olmaya devam edecegiz.” diye konustu.

Köylü ise ziyaretlerde tarim alanlarinda il baskanini gezdirerek olusan zararlar hakkinda bilgilendirme yapti.
Kaynak: İHA