Kahvehanede Oyun Oynarken Cinayete Kurban Gitti

Izmir’in Bayrakli 35 yasindaki bir kisi, kahvehanede oyun oynarken kimligi belirsiz bir silahli saldirgan tarafindan tabanca ile vurularak yasamini yitirdi. Olayin ardindan polis ekipleri süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti.

Kahvehanede Oyun Oynarken Cinayete Kurban Gitti


Olay saat 20.30 siralarinda Gümüspala Mahallesi 7020 sokakta bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Alinan bilgiye göre kahvehanenin bahçesinde arkadaslariyla okey oynayan Ahmet Aslan (35)’a, kimligi belirsiz bir kisi tabancayla ates açti. Aslan, kanlar içerisinde yere yigilirken süpheli olay yerinden kaçarak kayiplara karisti. Kahvehanedekilerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi.

Kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti

Polis ekipleri bölgeyi güvenlik çemberine alarak çalisma baslatirken, Olay Yeri Inceleme ekipleri de bölgede incelemede bulundu. Vücuduna 3 mermi isabet ettigi ögrenilen Ahmet Aslan, saglik ekipleri tarafindan ambulansla Çigli Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Agir yarali olarak tedavi altina alinan Aslan, burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Talihsiz adamin cansiz bedeni, savci tarafindan yapilan incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Süpheli araniyor

Öte yandan olayla ilgili baslatilan sorusturma çerçevesinde görgü taniklarinin ifadelerini alan ve çevredeki güvenlik kameralarini inceleyen polis ekipleri, süphelinin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA