Türkiye Kayak Federasyonu Baskan Adayindan, Melikgazi'ye Ziyaret

Türkiye Kayak Federasyonu Baskan Adayi Atakan Alaftargil ve beraberindeki heyet Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu’nu makaminda ziyaret etti.

Türkiye Kayak Federasyonu Baskan Adayindan, Melikgazi'ye Ziyaret


Baskan Dr. Palancioglu, Atakan Alaftargil’in ziyaretinden dolayi kendilerine tesekkür ederek, "Türkiye Kayak Federasyonu Baskan Adayi Sayin Atakan Alaftargil ve beraberindeki heyet belediyemizi ziyaret ettiler. Kendilerini belediyemizde agirlamaktan keyif duyduk. Kayak sporunun gelisimini ve Türkiye’de kayakla ilgili yapacaklari yeni projelerini konustuk. Gönlünü verdigi kayak sporu için güzellikler yapacagina düsünüyoruz. Kayak sporu Kayserimizde de son derece önemli bir faaliyet. Erciyes kayak merkezimiz pistleri ile nam salmis önemli bir yer. Ülkemizin spor hayatina sunduklari katki ve tanitimlari için kendilerine tesekkür ederiz. Türkiye Kayak Federasyonu Baskanligi seçimi öncesinde bizi ziyaret eden ve çalismalari hakkinda bilgiler veren Atakan Alaftargil ve kendisine eslik eden degerli misafirlere tesekkür ediyor, basarilar diliyorum" dedi.

Türk Kayak Vakfi olarak Türk kayagina hizmet etmek için çalismalar yaptiklarini dile getiren Atakan Aftargil, Baskan Dr. Palancioglu’na misafirperverligi için tesekkür etti.
Kaynak: İHA