Gözü Yasli Anne Bayramda Kaybolan Oglunu Bekliyor

İçel’de bayramin ikinci gün evden çikan 54 yasindaki Mahmut Saat’ten 6 gündür haber alinamazken 71 yasindaki gözü yasli annesi Fadime Saat, umutla haber bekliyor.

Gözü Yasli Anne Bayramda Kaybolan Oglunu Bekliyor
Alinan bilgiye göre, Erdemli ilçesine bagli Tömük Merkez Mahallesi 20. Sokakta ikamet eden Fadime (71) ve Mustafa Saat (84) çiftinin 5 çocugundan en büyügü olan 54 yasindaki Mahmut, Ramazan Bayrami’nin ikinci günü evden çikarak kayiplara karisti. Aile, bekar olan ogullarindan uzun süre haber alamayinca durumu önce yakinlarina ardindan da jandarma ekiplerine haber verdi. Ekipler tarafindan gerekli arastirma baslatilirken, mahalleli de kendi imkanlari ile sahil kenarlari basta olmak üzere çevrede arama yapti ancak sonuç alinamadi. 6 gündür kayip olan sahsin bulunmasi için anne Fadime Saat, görenlerin mutlaka jandarma ekiplerine haber vermesini isteyerek göz yasi döktü.

Aileyi ziyaret eden Tömük Mahalle Muhtari Yakup Boyali, "Fadime teyzenin oglu Mahmut Saat kaybolmus, kayboldugu içinde fotograflarini sosyal medyaya attik, jandarma arastiriyor, Insallah yakin zamanda bulunur. Fadime teyzeye geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz. Insallah ’geçmis olsun’ deriz, bir yerde buluruz. Gören duyan kisiler varsa kolluk kuvvetlerimize haber vermelerini rica ediyoruz" dedi.

Oglunun sali günü kayip oldugunu animsatan anne Fadime Saat, "Burada ’anne’ dedigini duydum, anahtarin yerini sordu, ’orada’ dedim. Bir saat sonra geldim evde yoktu. Aksam oldu yok, sabah oldu yok, ertesi gün oldu yok. Sorusturduk arastirdik her taraflari, bulamadik. Karakolu bildirdim, arkadaslari bahçeleri aradi, dere kenarlarini, sahilleri tüm aradilar. Bekliyorum Allah’tan umut kesilmez. Yavrumun sag bulunmasini bekliyorum. Her sey için hazirlikliyim, yavrum için canimi bile veririm. Sabaha kadar uyumam, kapiya pencereye bakirim, dört yola giderim bakar gelirim" diye konustu.

Kaynak: İHA