Baskan Büyükakin Açiklamasi 'Basimizin Üzerinde Yeriniz Var'

Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, Anneler Günü çerçevesinde özel bireylerin anneleri ile bir araya geldi. Etkinlikte konusan Büyükakin, "Bizler için çok kiymetlisiniz. Basimizin üzerinde yeriniz var" dedi.

Baskan Büyükakin Açiklamasi 'Basimizin Üzerinde Yeriniz Var'
Izmit Sekabahçe’de düzenlenen programda, Tahir Büyükakin’in esi Figen Büyükakin, Genel Sekreter Yardimcisi Dr. Hasan Aydinlik, özel gereksinimli çocugu olan anneler ve çocuklari katildi.

Etkinlikte konusan Baskan Büyükakin, "Anneler Günü’nüzü tebrik ediyorum. Bu kentte bazi anneler var, hayatlarini çocuklara adamislar. Bütün anneler hiç süphesiz hayatlarini çocuklarina adamistir ama bazi özel çocuklarin anneleri var ki, hayatlarinda kendilerine dair neredeyse hiçbir sey yok. Bu annelerimize özel bir sey yapmak istedik. Tabi ki sadece bugün hatirlamiyoruz. Belediyemiz her zaman sizin yaninizda. Sizleri özellikle hatirlamak istedik. Yaptiklarinin ne kadar kiymetli oldugunu onlara bir kez daha ifade edelim. Bizler için çok kiymetlisiniz. Basimizin üzerinde yeriniz var" dedi.

Masalari dolasan Büyükakin, annelere bu özel günde hediye de takdim etti.
Kaynak: İHA