Ayvalik'ta Sebze Ve Meyvecilerle, Baskan Ergin Anneleri Unutmadi

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde, Anneler Günü nedeniyle Ayvalik Sebze ve Meyveciler, pazar günü kurulan Armutçuk semt pazarinda alisveris yapan annelere kirmizi güller dagitarak nazik bir jest yapti.

Ayvalik'ta Sebze Ve Meyvecilerle, Baskan Ergin Anneleri Unutmadi
Ayvalik Sebze ve Meyveciler Odasi Baskani Elmas Özmen ve ekibini bu anlamli günde Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin de yalniz birakmadi.

4 bin adet kirmizi gülün dagitildigi etkinlikte hiç beklemedikleri bir anda kendilerine Belediye Baskani Mesut Ergin ile Sebze ve Meyveciler Odasi Baskani Elmas Özmen tarafindan gül verilen anneler saskinliklarini gizleyemedi.

Anneler Günü nedeniyle kendilerine yapilan nazik jestten duyduklari memnuniyeti ifade eden anneler, Elmas Özmen ve Belediye Baskani Mesut Ergin’e tesekkür etti.

Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin de gazetecilere yaptigi açiklamada, tüm annelerin anlamli gününü kutlayarak, “Annelerin hakki ödenmez. Önce karninda tasiyor, sonra da yasami boyunca evlatlarini sirtinda ve kalbinde tasiyor. Bu yüzden de annelerin hiçbir zaman haklari ödenmez. Bu duygularla basta annem ve esim olmak üzere tüm annelerin bu özel gününü candan kutluyorum. Yüzlerindeki tebessüm asla eksik olmasin.” diye konustu.

Kaynak: İHA