Aydin'da Feci Kaza Açiklamasi 7 Yarali

Aydin-Denizli karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasinda ortalik adeta savas alanina dönerken, kazada 1’i agir 7 kisi yaralandi.

Aydin'da Feci Kaza Açiklamasi 7 Yarali
Kaza, Aydin-Denizli Karayolu Kösk ilçesi Ovaköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aydin istikametinde seyir halinde olan 38 UF 345 plakali otomobilin sürücüsü E.G. henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek karsi seride uçtu. Yolun karsisina geçen otomobil o esnada Denizli istikametinde gitmekte olan A.Ç. idaresindeki 20 ASR 88 plakali otomobil ile C.Y. idaresindeki 20 ALY 15 plakali otomobile çarpti. Çarpmanin etkisi ile 38 UF 345 plakali otomobil ikiye bölünürken, 20 ASR 88 plakali otomobil ise yoldan çikarak tarlaya uçtu. Meydana gelen kazada 1’i agir 7 kisi yaralandi. Ikiye bölünen aracin sürücüsü E.G. agir yaralanirken, 20 ASR 88 plakali otomobil içerisindeki A.Ç., N.Ç., S.Ç., S.Ç., ile 20 ALY 15 plakali otomobil içerisindeki C.Y. ve E.Y. yaralandi.

Kazayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Kisa sürede bölgeye gelen ekipler, yaralilara ilk müdahaleyi yaparken, agir yaralanan E.G. ambulansla hastaneye kaldirildi. Itfaiye ekipleri muhtemel bir patlamaya karsi araçlarin elektrik baglantilarini keserken, polis ekipleri de yolu trafige kapatarak güvenlik önlemi aldi. Agir yaralanan E.G.’nin hayati tehlikesinin devam ettigi ögrenilirken, polis kaza ile ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA