Otobüsü Durdurup Türk Bayragini Yerde Birakmayan Soför O Anlari Anlatti

Kocaeli’de belediye otobüsünü durdurarak yerdeki Türk bayragini alan soför Ibrahim Aslan, "Sehitlerimizin kaniyla bulanmis Türk bayragimizi hiçbir zaman yerde birakmadik, birakmayacagiz" dedi.

Otobüsü Durdurup Türk Bayragini Yerde Birakmayan Soför O Anlari Anlatti
Izmit ilçesine bagli Sarihocalar köyü ile Kandira F Tipi Cezaevi Sirintepe güzergahinda çalisan Kocaeli Büyüksehir Belediyesi’ne ait 90 numarali otobüsün sürücüsü Ibrahim Aslan, seyir halindeyken yerdeki Türk bayragini fark etti. Içi yolcu dolu otobüsü durduran sürücü, önüne çikan Türk bayragini alip aracinin ön torpido kismina birakti. O anlar ise anbean otobüsün kamerasina yansidi. Görüntülerde, seyir halinde olan otobüsü güvenli bir sekilde park eden sürücünün Türk bayragini yerden almasi ve torpidonun üzerine birakmasi yer aliyor.

"Türk bayragimizi hiçbir zaman yerde birakmadik, birakmayacagiz"

O anlari anlatan sürücü Ibrahim Aslan, "Kavsaktan dönerken yerde kirmizi bir sey oldugunu hissettim. Onun Türk bayragi olabilecegini düsündüm. Orasi kavsak noktasi oldugu için aracimi kontrollü bir sekilde park ettim. Inip baktigimda Türk bayragimizin oldugunu gördüm. Güzel bir sekilde aracima koydum. Yolcularimiz tesekkür etti. ‘Allah razi olsun, senin gibi soför var olsun’ dediler. Hepsi tebrik etti. Sehitlerimizin kaniyla bulanmis Türk bayragimizi hiçbir zaman yerde birakmadik, birakmayacagiz. Nerede olursa olsun her Türk’ün vazifesidir. Biz de vazifemizi layigiyla yaptik" seklinde konustu.

Kaynak: İHA