Kamyonet Dereye Uçtu Açiklamasi 2 Ölü, 3 Yarali

Van’in Çatak ilçesinde kontrolden çikan kamyonetin dereye uçmasi sonucu 2 kisi hayatini kaybederken, 3 kisi de yaralandi.

Kamyonet Dereye Uçtu Açiklamasi 2 Ölü, 3 Yarali
Edinilen bilgiye göre kaza, saat 13.00 sularinda Çatak-Van kara yolu üzerindeki Degirmen Mahallesi yakininda meydana geldi. Kirkgeçit Mahallesi’nden ilçe merkezine gelmekte olan Harun Özcan yönetimindeki 01 YM 613 plakali Toyota marka kamyonet, havaninda yagisli olmasi nedeniyle viraji alamayarak dereye uçtu. Ihbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis, Çatak Belediyesi ve Van Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi, jandarma, polis ve UMKE ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekiplerin müdahalesine ragmen sürücü Harun Özcan ile Ziyayettin Özcan hayatini kaybederken, Kiyasettin, Nedim ve Abdullah Özcan ise yarali olarak Çatak Devlet Hastanesine kaldirildi.

Ilçe Kaymakami Mehmet Erdem Akbulut ve Çatak Belediye Baskani Abdurrahman Seylan da Çatak Devlet Hastanesinde gelerek yaralilara geçmis olsun dileklerini ileterek, cenaze sahiplerine bassagligi dileginde bulundu.

Kazada yaralanan 3 kisi, ilk müdahalenin ardindan SBÜ Van Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edilirken, 2 kisinin cenazesi ise morga kaldirildi.
Kaynak: İHA