Memur-Sen'den Kizilay'a Kan Bagisi

Memur Sendikalari Konfederasyonu (Memur-Sen) Adana Subesi, azalan kan stoklari nedeniyle Türk Kizilayi’na kan bagisinda bulundu.

Memur-Sen'den Kizilay'a Kan Bagisi
Memur-Sen üyeleri, Türk Kizilayi’na kan bagisinda bulundu. Kan bagisi etkinliginde konusan Memur-Sen Adana Subesi Baskani Mehmet Sezer, "Hem pandemi kosullarinin devam etmesi hem de mübarek Ramazan ayinin etkisiyle azalan kan stoklarinin yeniden artmasi için gücümüzü seferber ettik. Kan hayattir. Kan vermek, ihtiyaci olana el vermek, can vermektir. Bu anlayisla bugün, insan merkezli, insanlik hedefli sivil toplum yaklasimimiza, erdemli sendikal durusumuza yeni bir eylem daha ekledik. Bugüne kadar kollarimizi is yapmak için, üye yapmak için, çözüm ve kazanim üretmek için siviyorduk; bugün ise Kizilay’in azalan kan stogunu arttirabilmek, ihtiyaci olanlara derman olmak ve sifalarina katkida bulunmak için siviyoruz. Çünkü iyilik kanimizda var. Bu noktada basta Kizilay Adana Sube Baskanimiz Halil Ahmet Çolak ve ekibine özverili çalismalari, Memur-Sen Adana Il Temsilciligimize bagli sendikalarimizin baskan ve üyelerine de kan bagisi çagrimiza uyduklari için tesekkür ediyorum" dedi.

Kizilay Adana Sube Baskani Halil Ahmet Çolak da, "Salgin hastaligin yaninda Ramazan ayi ile birlikte kan stoklarimiz kritik seviyelere kadar düstü. Bu noktada elini tasin altinda koyan basta Mehmet Sezer Baskanim olmak üzere tüm Memur-Senlilere tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Memur-Sen ve Egitim-Bir-Sen Adana Il Baskani Mehmet Sezer ve Memur-Sen üyeleri doldurduklari formlarin ardindan kan bagisinda bulundu.
Kaynak: İHA