Maganda Kurbani Zurnaciyi Kurtarmaya Çabasi Yetmedi

Osmaniye’nin Kadirli ilçesine bagli Kesikkeli köyünde dügünde magandanin silahindan çikan kursunla vurulan zurnaciyi hastaneye götüren muhtar Murat Ispir, "Arabamla en yakin hastaneye yetisirdim ama kurtaramadik” dedi.

Maganda Kurbani Zurnaciyi Kurtarmaya Çabasi Yetmedi
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bagli Kesikkeli köyünde davullu zurnali dügün esnasinda iki kisi pistte müzik esliginde oynarken oynayanlarin yaninda tabanca ile ates edildi. Ateslenen tabancadan çikan kursun o esnada oynayanlarin hemen yaninda zurna çalan 41 yasindaki Emre Tiptas’a isabet etti. Kursunun isabet ettigi Emre Tiptas gögsünü tutarak bir kaç adim attiktan sonra kanlar içerisinde yere yigildi. Tabancadan çikan kursunla vurulan Emre Tiptas’i Kesikkeli köyü muhtari Murat Ispir otomobille Kadirli Devlet Hastanesine götürdü. Burada yapilan tüm müdahalelere ragmen Emre Tiptas hayatini kaybetti.

Olayin yasandigi Kesikkeli köyünün muhtari Murat Ispir olay anini anlatarak, “Köyümüzde elim bir kaza sonucunda müzisyen bir arkadas silah kazasinda maalesef rahmetli oldu. Biz devamli olarak duyurular yapmamiza ragmen ne yazik ki dügünlerde bu silah atma isini önleyemedik. Olay benim gözümün önünde meydana geldi. Ben yaralanan vatandasi ambulans gelene kadar zaman kaybetmeyelim diye arabama alarak en yakin hastaneye yetistirdim. Ama maalesef kurtaramadik. Bugünden sonra da yeniden bir mücadeleye girecegim dügünlerde benim köyümde artik hiçbir sekilde silah atilmayacak sonuna kadar da bu isin takipçisi olacagim” dedi.

Kaynak: İHA