Gülüçlü Kadinlar Edirne Gezisine Çikti

Zonguldak’in Eregli ilçesine bagli Gülüç Belediyesi tarafindan düzenlenen Edirne gezisi için kadinlar bu sabah yola çikti.

Gülüçlü Kadinlar Edirne Gezisine Çikti
Gülüç Belediye Baskani Gökhan Mustafa Demirtas , 2014 yilinda baslattigi kültür gezilerini pandemi sonrasi yeniden baslatti. Ramazan ayi içerisinde Istanbul’daki tarihi yerler ile camilere gezi düzenleyen Baskan Demirtas, ikinci geziyi ise kadinlarin talebi üzerine Edirne’ye düzenledi.

Gülüç Belediye Baskani Gökhan M. Demirtas esi Isil Demirtas’inda katildigi gezi için sabah saatlerinde kadinlari Gülüç’ten ugurladi. Kadinlara iyi eglenceler dileyen Baskan Demirtas “Göreve geldigimiz 2014 yilindan bu yana üzere Türkiye’nin birçok noktasina kültür gezileri düzenlemeye basladik. Pandemi nedeniyle 2 yil ara verdigimiz gezilerimize bu yil Istanbul ile yeniden basladik. Kadinlarimizdan gelen talepler üzerine Edirne gezisi düzenledik. Esim Isil hanimda gezide kadinlarimiza eslik edecek. 2 gün 1 gece sürecek gezi boyunca kadinlarimiz Kakava Hidrellez senliklerine katilacak. Ayrica Selimiye Camii, kiliseler, Meriç köprüsü, Rüstempasa Kervansarayi, Karaagaç Tren Gari ve 3 Serefeli Camii gibi bir çok tarihi ve turistik alanlari gezecekler. Kadinlarimiz bu gezilerimizden çok memnunlar. Bizde kadinlarimizi mutlu etmek için onlardan gelen talepleri yerine getiriyoruz. Ben buradan bir kez daha geziye katilan kadinlarimiza iyi eglenceler diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA