AK Partili Ayvazoglu'ndan Imamoglu'na 'Trabzonluluk' Göndermesi

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoglu, Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskani Ekrem Imamoglu’na Trabzonluluk kimliginin 10 gömlek fazla geldigini belirterek Imamoglu’nun Trabzonlu kimligini çikar amaçli kullandigini söyledi.

AK Partili Ayvazoglu'ndan Imamoglu'na 'Trabzonluluk' Göndermesi
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoglu, HDP ile yakin iliskiler kuran IBB Baskani Imamoglu’nun Trabzonspor üzerinden karsilik bulmaya çalistigini vurgulayarak "Imamoglu’nun Diyarbakir ziyaretini ve HDP’ye gösterdigi sefkatli yaklasimlari Trabzonlular unutmadi. IBB’de istihdam edilen HDPKK’lilar hâlâ hafizalarda yerini koruyor. Trabzon Imamoglu’nu uyariyor. Trabzonspor’u bu kirli iliskilerini örtmek üzere paravan olarak kullanamazsin" dedi.

Trabzonspor sampiyon olana kadar Imamoglu’nun sesinin çikmadiginin altini çizen Milletvekili Ayvazoglu "Hatta Trabzonspor’un sampiyon olamamasi ihtimaline karsi planli bir sekilde Ugur Dündar’i ziyaret ederek Fenerbahçe’nin sampiyonlugu için hazirlik yapti. Tabi hesaplari tutmadi, Trabzonspor sampiyon olunca dümeni Trabzon’a kirdi. Her tarafa yesil isik yakiyor. Imamoglu’na tavsiyem misyoner gibi ortalikta dolanmayi biraksin. Trabzonspor taraftari da ülkemizin insanlari da her seyin farkinda" ifadelerini kullandi.

IBB Baskani Ekrem Imamoglu’nun Trabzonlu kimligini çikar amaçli kullandigini ifade eden Milletvekili Ayvazoglu, Imamoglu’nun gerçekte bu kimlikle bir bagi kalmadigini geçmiste yaptigi bir konusmasiyla hatirlatti.

Ekrem Imamoglu‘nun geçmiste beyan ettigi “Ben 40 yasindayim. 20 senem Beylikdüzü’nde geçti, 18 senem Trabzon’da geçti. yani ben daha fazla Beylikdüzülüyüm bunun altini çiziyorum. Beylikdüzü duygusalligi ben de daha ön plandadir. Yani Beylikdüzü’nü ben daha çok seviyorum. Beylikdüzü sevgisini, hatta bazi Beylikdüzü yerel kimlikleri bazen diyor ki, ya Trabzonlu oldugunu, Trabzonsporlu oldugunu, Trabzonspor’da yöneticilik yaptigini söyle diye uyaranlar var. Çünkü ben Trabzonlu oldugumu unutuyorum. Emin olun bu soruyu sormasaydiniz sadece benim dogum yerimde ismi geçerdi” konusmasina atifta bulunan Milletvekili Ayvazoglu “Ne oldu da Trabzonlu oldugunu hatirladi?” diyerek Imamoglu’nun sahte ve çikar amaçli Trabzonluluk yaptigini söyledi.



Trabzon kimligini küçük düsürücü ifadeleri aynen kendisine iade ettigini belirten Milletvekili Bahar Ayvazoglu “Trabzon asagilamalarimizi aynen iade ediyorum size! Trabzonluluk kimligi size 10 gömlek fazla gelir zaten 10 gömlek! Her girdiginiz kabin seklini almaya çalisan bir riyakârlikla sahtecilik ve takiyye ile nereye kadar?” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA