Zara, Sesi Ve Güzelligi Ile Mest Etti

Türk Halk Müzigi’nin sevilen seslerinden Zara, Ramazan Bayrami’nin ikinci gününde Mugla’nin Bodrum ilçesinde konser verdi.

Zara, Sesi Ve Güzelligi Ile Mest Etti
Türk Halk Müzigi sanatçisi Zara, Bodrum’un en lüks otellerinden biri olan The Oba Otel’de hayranlari ile bulustu. Siyah bir kiyafetle sahneye çikan ünlü sanatçi, güçlü sesiyle tatilcilere unutulmaz bir aksam yasatti.

Konserde güzelligi ile dikkati çeken Zara, hem söyledi hem oynadi. Tatilciler de sevilen sanatçinin söyledigi sarkilara eslik etti.

Konserde hayranlari ile de sohbet eden ünlü sanatçi, “Hos geldiniz, serefler verdiniz. Ne güzel bir gece, ne güzel bir bayram. Sizlerle birlikte olmak benim için zaten bayram vesilesi. Bence insanin sevdigi ile bulusmasini tek anlami var. Bayram gibi, öyle degil mi? Hepinize sonsuz tesekkür ediyorum, ayaklariniza saglik” diye konustu.

Oba Otel Yönetim Kurulu Baskani is adami Mustafa Akan, Zara’ya çiçek takdim etti. Sevilen sanatçi Zara ile yaz sezonuna zaman zaman beraber olacaklarini söyleyen Akan, “Kendisine tesekkür ediyoruz. Bizi kirmadi, anlasti bizimle. Insallah sezon sonuna kadar ara ara beraber olacagiz.” dedi.

Otellerinin konseptinden de bahseden Akan, “Bizim konseptte alkol yok. Bayanlar için özel plajimiz var. Türkiye’de böyle bir ihtiyaç vardi. Insallah bu gibi tesisler daha da çogalir. Hepinizin bayramini kutlarim.” diye konustu.

Kaynak: İHA