Silifke'de Bayramlasmada Seker Yerine Çilek Ve Erik Ikram Edildi

Silifke’de Ramazan Bayrami dolayisi ile düzenlenen bayramlasmaya katilanlara seker yerine çilek ve erik ikram edildi.

Silifke'de Bayramlasmada Seker Yerine Çilek Ve Erik Ikram Edildi
Silifke Kaymakami Abdullah Aslaner, bayramlarin kirginliklarin ve küskünlüklerin sona erdirildigi, birlik ve beraberlik içinde sorunlarin el ele verilerek çözümlenmesine önemli katki saglayan özel günler oldugunu söyledi.

Aslaner, “Birlik ve beraberlik içinde kutlamakta oldugumuz bu güzel bayram gününde kimsenin ötekilestirilmedigi bir Türkiye özlemiyle tüm halkimizin Ramazan bayramini kutluyorum” dedi.

Kaymakam Aslaner, toplumsal yasamimizin en önemli günlerinden birini daha saglikli ve huzurlu bir sekilde karsilamanin mutlulugu içerisinde olduklarini belirterek, “Bayramlar bizler için; güzel duygularin paylasildigi, umutlarin tazelendigi, sevgi ve hosgörü kapilarinin aralandigi, kirginliklarin ve darginliklarin unutuldugu, karsilikli sevgi ve sayginin pekistigi özel günlerdir. Bayramlarda mutlulugumuzu saglayan sadece bayramin rahmet ve bereketini kendi hayatimiza tasimamiz degildir, ayni zamanda bundan baskalarinin da faydalanmasi için çaba göstermemiz, düskünlere, kimsesizlere yardimci olmamizdir. Bu özel günler, hepimiz için çok anlamli zaman dilimleridir. Millet olarak büyüklerimizle, gençlerimizle ve çocuklarimizla bayramlarda ayri bir heyecan yasiyoruz. Geride biraktigimiz Ramazan ayi, aziz milletimizin ve degerli hemserilerimizin derin köklerinde yatan dayanisma ve yardimlasma ruhunun ortaya çiktigi müstesna günler olmustur. Ayni erdemli özelliklerin, bayram günlerinde de ortaya çikmasini diliyor, bu duygu ve düsüncelerle degerli Silifkeli hemserilerimin ve tüm Islam âleminin mübarek Ramazan Bayramini en içten dileklerimle kutluyorum” diye konustu.

Konusmanin ardindan bayramlasmaya gelenlere seker yerine çilek ve erik ikram edildi.

Bayramlasmaya Silifke Kaymakaminin yani sira Silifke Belediye Baskani Sadik Altunok, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Bülent Keskinsoy, Ilçe Emniyet Müdürü Kadir Askin, AK Parti Silifke Ilçe Baskani Mehmet Emin Kurt, MHP Silifke Ilçe Baskani Levent Nogay, CHP Ilçe Baskani Bünyamin Uçar, Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Nurettin Kaynar, Muhtarlar Dernegi Baskani Murat Temur, daire müdürleri ile sivil topluk kurulusu üyeleri katildi.

Törenin ardindan Aslaner ve Belediye Baskani Sadik Altunok daha sonra cezaevi, Silifke Huzurevi, Tasucu Polis Merkezi ve Sahil Güvenlik 305 Bot Komutanligina giderek bayramlasma gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA