Büyüksehir Agiz Ve Dis Sagligi Poliklinigi'nde Bir Yilda 8 Bin 408 Hastaya Hizmet Verildi

Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin Kepez ilçesinde hizmete açtigi Saglik Merkezi bünyesindeki Agiz ve Dis Sagligi Poliklinigi, sosyal güvencesi aranmaksizin vatandaslara agiz ve dis sagligi hizmeti veriyor. Nisan 2021’de faaliyete baslayan poliklinikte bir yilda 8 bin 408 hastaya hizmet verildi.

Büyüksehir Agiz Ve Dis Sagligi Poliklinigi'nde Bir Yilda 8 Bin 408 Hastaya Hizmet Verildi
Son teknoloji cihazlarla donatilmis Antalya Büyüksehir Belediyesi Saglik Isleri Dairesi Baskanligi Agiz ve Dis Sagligi Poliklinigi, konforuyla özel poliklinikleri aratmiyor. Tamamen ücretsiz olarak hizmet veren poliklinikte, 7-14 yas arasi 5 bin 929 çocuga 15 bin 5762 islem yapildi. Çocuklara 3 bin 575 firça macun hediye çanta seti dagitildi.

Randevulu tedavi

Randevu sistemiyle yapilan tedavilerde 14 yas üstü hasta kabulüne ise Ekim ayi itibariyle baslandi. 2 bin 479 yetiskin hastaya, 7 bin 731 islem yapildi.

Sosyal güvence aranmiyor

Sosyal güvence aranmaksizin hizmet veren Büyüksehir Belediyesi Agiz ve Dis Sagligi Poliklinigi’nde agiz dis muayenesi, panoramik röntgen çekimi, dolgu, kanal tedavisi, dis çekimi ve dis tasi temizligi gibi tedaviler herhangi bir ücret karsiligi olmadan gerçeklestiriliyor.
Kaynak: İHA