Bayrakli'da 'Hidirellez' Senlikle Kutlanacak

Bayrakli Belediyesi, baharin habercisi Hidirellez’i Dogançay’da düzenlenecek senlikle kutlayacak. 5 Mayis’ta gerçeklestirilecek etkinlik; spor müsabakalari, müzik ve danslarla renkli görüntülere sahne olacak.

Bayrakli'da 'Hidirellez' Senlikle Kutlanacak
Baharin coskuyla karsilanacagi 5 Mayis’ta Dogançay Köy Meydani’ndaki etkinlikler çerçevesinde 10:30’da stantlar kurulacak. 15:00’da Spor Müdürlügü tarafindan bowling, basketbol ve penalti atislari ile çuval yarismalari düzenlenecek. 16:00’da Hidirellez korteji Tahta bacak, maskot, jonglör, palyaço ve Roman Orkestrasi esliginde yürüyüs yapacak. Bayrakli Belediyesi Halk Oyunlari Roman Ekibi 16:30’da gösteri sunacak. 20:30’da Erkut Özkan ve Bahar Almaç konser verecek. 21:30’da ise halk müziginin sevilen sanatçisi Ali Ekber Eren sahne alacak.

"Herkesi festivale bekliyoruz"

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Baharin hepimize bolluk, bereket ve huzur getirmesi diliyorum. Birlik ve dayanisma içinde kutlayacagimiz Hidirellez festivalimizde bu coskuya ortak olmak için, tüm Bayraklili yurttaslarimizi 5 Mayis Persembe günü Dogançay’daki etkinligimize bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA