25 Yildir Kirik-Çikik Ve Eklem Kireçlenmesi Sikâyeti Olanlara Masaj Yapiyor

Balikesir’in Bandirma ilçesinde yasayan Mustafa Erbek, 23 yildir kirik-çikik ve eklem kireçlenmesi sikâyeti olanlara masaj yaparak yardimci oluyor.

25 Yildir Kirik-Çikik Ve Eklem Kireçlenmesi Sikâyeti Olanlara Masaj Yapiyor
63 yasindaki Mustafa Erbek, modern tibba ragmen çözüm üretilemeyen ve basta is kaybi ve hareket yetersizligine sebep olan bas ve boyun bel diz agrilarinda kendisine basvuranlara yardim ediyor. Ayni zamanda da Erdek Kapidag Yarimadasi ve Kaz Daglarindan topladigi bitkilerden elde ettigi kremle ve bazi teknikleri uygulayarak yaptigi masajla, boyun-bel fitigi, kirik-çikik ve eklem kireçlenmesi sikâyeti olanlara yardimci oluyor.

Simdiye kadar tedavi ettigi kisilerden hayir dua harici hiçbir sey almadigini ve bu isi para için yapmadigini belirten Erbek, "Dogayi çok seviyorum, otlarda bulunan sifalari görmezden gelmemek gerek. Ameliyat önerilen kisiler bel boyun kisimlarinda manüel terapilerle agrilari çözmekteyim. Vatandaslarimizin agaran, sizlayan yerlerini özel kremlerle iyilestiriyorum. Erdek’in Kapidag Yarimadasi’ndan kendim özel bitkilerden ürettigim kremlerle bir nebze olsun çare buluyoruz. Kremlerimizi genellikle Kapidag Yarimadasi’ndan topladigimiz ot ve çiçeklerin özünü çikartarak içerisinde katki maddesi katmadan elde ediyoruz. Hiçbir ücret almaksizin hastalarimiza bakiyorum. Allah herkese saglik ve sihhat versin” seklinde konustu.

Kaynak: İHA