Vali Epcim Açiklamasi 'Çok Önemli Yatirimlar Arifesindeyiz'

Bayburt Merkez Köylere Hizmet Götürme Birligi 2022 Yili Tahsisat Toplantisi Vali Cüneyt Epcim baskanliginda gerçeklestirildi.

Vali Epcim Açiklamasi 'Çok Önemli Yatirimlar Arifesindeyiz'
Toplantida Merkez ve ilçelere bagli köylerde gerçeklestirilmesi planlanan proje ödeneklerinin planlamasi ele alindi.

Toplantida konusan Vali Cüneyt Epcim, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan öncülügünde uygulanan Köylerin Altyapisinin Desteklenmesi (KÖYDES) Projesinin Türkiye’ye önemli katkilar sagladigini söyledi.

KÖYDES’in ayni zamanda büyük bir medeniyet projesi oldugunu belirten Vali Epcim, bu anlamda da önemli oldugunu ifade etti.

Vali Epcim, proje dahilinde köylerin içme suyu, sulama altyapilari, yol gibi ihtiyaçlari noktasinda büyük çalismalar gerçeklestirildigine dikkat çekti. Bayburt olarak bu dogrultuda 2022 yilinda çok önemli yatirimlar yapma arifesinde olduklarina vurgu yapan Vali Epcim, “Bu manada ödenek noktasindaki degerlendirmelerimizi, projelerimizi bugün ele alacagiz. KÖYDES Tahsisat Komisyonu toplantimizin hayirlara vesile olmasini diliyorum. Sezonun hayirli olmasini ve Bayburt insanimiza büyük katkilar saglamasini temenni ediyorum.” diye konustu.

Vali Epcim, toplantiya katilanlara tesekkür etti.

Vali Epcim’in degerlendirmelerinin ardindan KÖYDES ödeneklerine iliskin planlamalar üzerinde görüs alisverisinde bulunuldu. Ilgili konularda gerçeklestirilen degerlendirmeler sonrasi toplanti sona erdi.

Valilik Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen toplantiya Vali Yardimcisi Göksel Yildiz, Aydintepe Kaymakami Bayram Arsoy, Demirözü Kaymakami Betül Büyükkiliç, Il Genel Meclis Baskani Bülent Yardimci ve ilgili kurum temsilcileri katildi.

Kaynak: İHA