Siringayla Besledigi Sincap Yavrusu Yanindan Ayrilmiyor

Erzincan’da köpek saldirisindan kurtarilan yavru sincap, kendisine sahip çikip siringayla besleyen Er ailesi fertlerinin yanindan ayrilmiyor.

Siringayla Besledigi Sincap Yavrusu Yanindan Ayrilmiyor
Erzincan merkeze bagli Karatus köyünde besicilikle ugrasan Düzgün Er, koyunlarini otlatirken çoban köpeginin agzinda yavru sincaba denk geldi. Sincap yavrusunu köpegin saldirisindan kurtaran Düzgün Er, onu eve getirerek sahiplendi.

Evde sincap ile Er ailesinin çocuklari arasinda siki bir bag kuruldu. Günlük biberonla beslenen sincap yavrusu, kisa süre sonra Er ailesini adeta ailesi gibi kabullendi.

Aile ferleri nereye gitse yanlarindan ayrilmayan sincap yavrusu yürekleri isitti.

Bahçede saga sola kosup oynayan yavru sincap, karni aciktigi zamanda Er ailesinin fertlerinden kendisini sütle besleyen Ali’nin yaninda solugu aliyor.

Ali Er, “Bunu babam yaklasik 1 hafta önce koyunlari otlatirken köpegin agzindan almis. Geldiginde çok küçüktü. Siringayla süt verip hayatta kalmasini sagladik. Bize alisti, ailesi olarak görüyor. Yanimizdan hiç ayrilmiyor. Özellikle gelip vücudumuza sokulmayi çok seviyor. Suan kendi basina yasayamayacak durumda oldugu için biz sahiplendik. Biraz büyüyünce dogada hayatta kalabilecek duruma geldiginde buldugumuz yerin yakinlarina salacagiz” dedi.

Kaynak: İHA