Salihli Genç Sigortaciya Agliyor

Manisa’nin Salihli ilçesinde amansiz hastaliga yakalanan 2 çocuk annesi genç sigortaci Fatma Selcen Tekdal (43) hayata tutunamadi. Genç yasta hayata veda eden Tekdal, gözyaslari arasinda Asri Mezarlikta son yolculuguna ugurlandi.

Salihli Genç Sigortaciya Agliyor
Aksoy Mahallesi’nde ikamet eden ve yaklasik 1 ay önce lösemi tanisi konulan 43 yasindaki Fatma Selcen Tekdal, tedavi gördügü Medicana International Izmir Hastanesi’nde hayat mücadelesini kaybederek, hayata gözlerini yumdu.

Salihli’de sigortacilik yapan Fatma Selcen Tekdal’in genç yasta hayata veda etmesi ise basta ailesi olmak üzere yakinlarini, meslektaslarini ve arkadaslarini yasa bogdu.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odasi’nin tek bayan meclis üyesi ayni zamanda divan katip üyesi olan Tekdal, ayrica bir dönem Milliyetçi Hareket Partisi Salihli Ilçe yönetim kurulunda görev yapmisti.

Genç yasta hayata veda eden Tekdal için Hamidiye Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Kilinan cenaze namazinin ardindan Tekdal, gözyaslari arasinda Asri Mezarlikta son yolculuguna ugurlandi.

Tekdal’in cenaze namazina Kaymakam Mehmet Kamil Saglam, Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, Selendi Belediye Baskani Nurullah Savas, Belediye Baskan Yardimcilari Metin Durmaz, Ibrahim Karaca, Ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Mesut Dogan, Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Dogukan Karaaslan, Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Ibrahim Yüksel, MHP Ilçe Baskani Mehmet Akin ile yakinlari ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA