Didim'de Mesuda Taki Stantlari Tekrar Vatandaslarla Bulusacak

Didim Belediyesi tarafindan Altinkum Mahallesi’nde her yil açilan Medusa Taki Stantlari, bu sene de sezonun açilmasiyla birlikte vatandaslarla bulusacak.

Didim'de Mesuda Taki Stantlari Tekrar Vatandaslarla Bulusacak


Her yil yüz binlerce yerli ve yabanci turisti misafir eden Didim’de havalarin isinmasi ile birlikte turizm sezonu basladi.

Didim Belediyesi tarafindan düzenlenen festivaller, konserler ve çesitli etkinlikler ile sezona görkemli bir giris yapan Didim’de otellerin doluluk oranlari yüzde 80’e ulasti. Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’in talimati ile Didim Belediyesi tarafindan her sene açilan Medusa Taki Stantlari’nin tekrar aktif hale getirmesi için çalismalar basladi.

Altinkum Mahallesi Yali Caddesi üzerinde bulunan alanda açilacak olan Medusa Taki Stantlari, her sene oldugu gibi bu senede kura ile dagitilacak. Son basvuru tarihinin 27 Mayis Cuma günü oldugu stantlar için kura çekimi 30 Mayis Pazartesi günü saat 14.00’da Didim Belediyesi Dügün Salonu’nda gerçeklestirilecek. Stant basvurulari Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’nde kabul edilecek.

Didimli vatandaslar tarafindan üretilen boncuk, igne oyasi, kolye, bileklik, esarp, sal, yüzükler, küpeler, tesbih, yagli boya resimler, el örgüleri, ahsap boyama hediyeliklerin satildigi Medusa Taki Stantlari’na bu sene de yerli ve yabanci turistlerin büyük ilgi göstermesi beklediklerini söyleyen Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay, girisimcileri stant açmak için basvuru yapmaya davet etti.
Kaynak: İHA