Köycegizli Ögrenciler 'Tinga Ve Dedektifler' Oyununu Izledi

Mugla’nin Köycegiz ilçesinde Mugla Valiligi himayelerinde gerçeklesen “ Tinga ve Dedektifler” çocuk oyunu Köycegiz Halk Egitim Merkezi Müdürlügü Konferans Salonunda gösterime sunuldu.

Köycegizli Ögrenciler 'Tinga Ve Dedektifler' Oyununu Izledi


Mugla Il Tarim ve Orman Müdürlügü ile Mugla Il Milli Egitim Müdürlügü isbirliginde yapilan proje “Tinga ve Dedektifler “ çocuk oyunu Köycegiz Atatürk Ilkokulu ve Fehmi Basoglu Ilkokulu ögrencileri ile bulustu. Tiyatro oyununu dikkatle izleyen ögrenciler hem bilgilendiklerini hem de eglendiklerini söyledi.



Tiyatro oyununun gösterimine Köycegiz Kaymakami Mustafa Maslak, Belediye Baskani Kamil Ceylan, Ilçe Yazi Isleri Müdürü Fatih Göktürk, Ilçe Tarim ve Orman Müdürü Esref Arslan, Ilçe Jandarma Komutani Mustafa Ten, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Karabag,, Ilçe Müftüsü Ahmet Karagöz, Devlet Hastanesi Bas Hekimi Abdurrahman Kül, AK parti Ilçe Baskani Mehmet Ilhan, AK Parti Kadin Kollari Baskani Gülçin Köseoglu, AK Parti Gençlik Kollari Baskani Mehmet Çetinkaya, Ziraat Odasi Baskani Saban Ali Çetin ve Atatürk ilkokulu, Fehmi Basoglu ilkokulu ögrencileri katildi.

Kaynak: İHA