Gediz'deki Futbol Turnuvasina Ilgi

Kütahya’nin Gediz Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügü, Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü, Milli Egitim Müdürlügü bünyesinde kurs gören ve ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerinin alt yapilarinda oynayan genç sporcular için düzenlenen futbol turnuvasi büyük ilgi gördü.

Gediz'deki Futbol Turnuvasina Ilgi
Gençleri kötü aliskanliklardan uzaklastirmak ve spora yönlendirmek amaciyla gerçeklestirilen turnuvaya, yüze yakin sporcunun yani sira Gediz Kaymakami Hakan Alkan, AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Belediye Baskan Yardimcisi Sule Bilgili, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Bahadur, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Muhammed Keskin, Halk Egitimi Merkezi Müdürü Mehmet Özyurt ile sporcularin velileri katildi.

Gediz Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Bahadur, “Bu tatil gününde burada olmaktan büyük bir mutluluk ve heyecan yasiyorum. Gelecegimiz olarak gördügümüz gençlerimizi kötü aliskanliklardan arinip, muhafaza edilip bu sekilde akademik destegin yani sira bir sporla ugrasmalari, sanatsal kültürel faaliyetlerle hemhal olmalari bizi son derece memnun etti. Kurumlarimiz isbirligi içerisinde böyle bir etkinlik düzenlemisler. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum bütün takimlara basarilar diliyorum” diye konustu.

Gediz Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Muhammed Keskin, “Gediz’de bulunan resmi kurumlar tarafindan ortaklasa düzenlenen bu etkinlikte yine bir aradayiz. 2009-2012 arasi dogumlu gençlerin Halk Egitimi Merkezi faaliyetleri, Gediz Gençlik ve Spor Merkezi spor kompleksi tesislerinde gençlerimiz bugün aksama kadar kötü aliskanliklardan uzak durma, alkol ve sigara bagimliligindan uzak durma konseptiyle saglik için spor yap projesi çerçevesinde turnuvaya dahil olacaklar. Destek veren tüm kuruluslara tesekkür ediyoruz. Sporla yüregine dokunmadik gencimiz kalmasin diyoruz” dedi.

Futbol turnuvasi Gediz Belediye Baskan Yardimcisi Sule Bilgili ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Bahadur’un baslama vurusu ile start aldi. Eski amatör futbolcu olan Mahmut Bahadur’un sik hareketler alis topladi.

Gediz Kaymakami Hakan Alkan ve Kütahya Milletvekili Ahmet Tan’in karsilikli penalti atislariyla sona eren turnuvada kupa töreni gerçeklestirildi.

Sampiyon takimlara kupalari protokol tarafindan takdim edildi.
Kaynak: İHA