Gaziantep'te Sokak Ortasinda Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Ölü

Gaziantep’te seyir halindeki bir motosiklete sokak ortasinda düzenlenen silahli saldirida 35 yasindaki Hakan Sah hayatini kaybetti. Bölgeyi güvenlik çemberine alan polis ekipleri olay yerinden kaçan süphelileri ariyor.

Gaziantep'te Sokak Ortasinda Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Ölü
Olay, merkez Sahinbey ilçesine bagli Bülbülzade Mahallesi’nde dün saat 23.00 siralarinda yasandi. Iddiaya göre bir arkadasiyla birlikte motosikletle seyir halinde olan Hakan Sah’in önünü bir otomobil kesti. Otomobildeki kisi ya da kisilerce üzerine tabancayla ates açilan Sah’in vücudunun çesitli yerlerine çok sayida mermi isabet etti. Saldirida agir yaralanan Sah’a, ilk müdahaleyi çevredeki vatandaslar yapti. Sah’in yanindaki arkadasi motosikletle olay yerinden uzaklasirken araçtaki saldirganlar kaçarak kayiplara karisti.

112 Acil Çagri Merkezine gelen ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Saglik ekibi yarali Sah’i, ambulansla özel bir hastaneye kaldirdi. Hastanede tedavi altina alinan Sah, doktorlarin tüm müdahalelerine ragmen kurtarilamadi.

Sah’in cansiz bedeni otopsi islemleri için Gaziantep Adli Tip Kurumuna kaldirildi. Bölgeyi güvenlik çemberine alan polis ekipleri saldiriyla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA