Besiktas'ta Ünlü Restoranin Istinat Duvari Çöktü Açiklamasi 1 Ölü 1 Yarali

Besiktas’ta Nispetiye Caddesi üzerinde ünlü restoranin istinat duvari çöktü. Arkadasiyla gezintiye çikan yabanci uyruklu iki kisi, kaldirimda yürürken duvarin çökmesi sonucu beton bloklarin altinda kaldi. Yarali olarak hastaneye kaldirilan iki arkadastan durumu agir olan Ahmet Salim Subbed hayatini kaybetti.

Besiktas'ta Ünlü Restoranin Istinat Duvari Çöktü Açiklamasi 1 Ölü 1 Yarali
Olay, saat 23.30 siralarinda Besiktas Nispetiye Caddesi üzerinde bulunan bir televizyon kanalinda program yapan Somer Sef olarak bilinen Somer Sivrioglu’na ait lüks restoranin önünde meydana geldi. Iddiaya göre, otomobille Nispetiye Caddesi’ne gelen iki arkadas kaldirimda yürümeye basladi.

O sirada çöken duvar iki arkadasin üzerine devrildi. Beton bloklarin altinda kalan iki kisiyi gören vatandaslar durumu polis, itfaiye ve saglik ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede genis güvenlik önlemi alirken itfaiye ekipleri çöken duvarin altinda kalan Ahmet Salim Subbed ve Bahaettin Shanableh adli kisileri çikarmak için çalisma yapti. Saglik ekiplerinin de aninda müdahale ettigi yaralilar, çöken duvarin altindan çikarilip ambulanslarla hastaneye kaldirildi. Hastaneye kaldirilan ve durumun agir oldugu ögrenilen Ahmed Salim Subbed yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Bahaettin Shanableh’in ise tedavisinin devam ettigi ögrenildi.

Olaya sahit olan bir vatandas, " Bir araba geldi arabadan 5 6 kisi indi. O esnada arabadan iner inmez bütün blok üzerlerine devrildi. 2 kisi altinda kaldi. Vatandaslar ekiplerle beraber kurtarmaya çalisti. Duvarin altinda kalan 2 kisiydi, birinin durumu agirdi" dedi.

Kaynak: İHA