Izmir'de Ramazan Bayrami Öncesi Uyusturucu Tacirlerine Darbe Açiklamasi 38 Tutuklama

Izmir’de Ramazan Bayrami öncesi 24 Nisan-1 Mayis tarihleri arasinda uyusturucu tacirlerine yönelik 24 ayri operasyonda çok miktarda çesitli türde uyusturucu maddeler ele geçirilirken, gözaltina alinan 52 süpheliden 38’i tutuklandi.

Izmir'de Ramazan Bayrami Öncesi Uyusturucu Tacirlerine Darbe Açiklamasi 38 Tutuklama
Izmir’de polis ekiplerince Ramazan Bayrami öncesi alinan tedbirler çerçevesinde uyusturucunun sokak düzeyli mücadelesine hiz kesmeden devam edilerek, organize suç örgütleri ve her türlü suç ve suçluyla mücadele dahilinde operasyonlar hiz kesmeden devam ediyor. Ramazan Bayrami öncesinde il genelinde uyusturucu madde ticareti yapan organizasyonlarin desifre edilmesine yönelik yapilan saha ve analiz çalismalari neticesinde 24 ayri operasyon gerçeklestirildi.



Çok miktarda uyusturucu madde ele geçirildi

Ekipler tarafindan tespit edilen 23 adres ve 2 araçta yapilan aramalarda; 2 kilo 859 gram esrar-skank, 3 kilo 16 gram bonzai, 3 kilo 408 gram metamfetamin, 1 kilo 505 gram kokain, bin 43 adet ecstasy, 229 adet captagon, bin 118 adet sentetik ecza maddesi, 3 hassas terazi, 8 tabanca, 2 türek, 77 tabanca ve tüfek fisegi, 7 sarjör ve operasyonlar neticesinde 52 süpheli gözaltina alindi.

38 tutuklama

Gözaltina alinan 52 süpheliden 5’i emniyetteki islemlerinin ardindan serbest birakilirken, 47 süpheli adliyeye sevk edildi. Süphelilerden 38’i tutuklanirken, 9’u ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA