Esini Silahla Yaraladiktan Sonra Intihar Doktorun Cenazesi Defnedildi

Gaziantep’te dün aksam sözlü tartisma esnasinda kendisi gibi doktor olan esini silahla yaraladiktan sonra intihar eden Dr. Burhanettin Izzet Seçkin’in cenazesi defnedildi.

Esini Silahla Yaraladiktan Sonra Intihar Doktorun Cenazesi Defnedildi
Gaziantep’te aile hekimi esi Meryem Seçkin’i (46) ayagindan silahla yaraladiktan sonra kafasina sikarak intihar eden Dahiliye Uzmani Dr. Burhanettin Izzet Seçkin (49) son yolculuguna ugurlandi. Asri Mezarlik’ta bulunan Sireci Camii’nde öglen namazina müteakip kilinan cenaze namazina MMT Amerikan Hastanesi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Tasdelen, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tasdelen, MHP Gaziantep Milletvekili Dr. Ali Muhittin Tasdogan, CHP Gaziantep Milletvekili Dr. Bayram Yilmazkaya ile 2 çocugu’nun yani sira doktor arkadaslari katildi.

Dr. Seçkin’in cenaze namazina katilan oglu ve kizi tabutun basindan ayrilmazken cenazede duygu dolu anlar yasandi. Dün aksam iki ayagina isabet eden kursunlardan dolayi yaralanan ve hastanede tedavisi süren Dr. Meryem Seçkin’de cenazeye telefondan görüntülü olarak katildi.

Kilinan cenaze namazinin ardindan Dr. Izzet Seçkin’in cenazesi yakinlari ve sevenleri tarafindan asri mezarlikta defnedildi.

Dr. Meryem Seçkin’in ise tedavisinin sürdügü saglik durumunun iyiye gittigi ögrenildi.
Kaynak: İHA