Salihli'de Gümüsçayina Yapilan 2. Köprüde Son Asamaya Gelindi

Salihli Belediyesi’nin baslattigi çalismalar sonucunda Gürsel Caddesi ile Hacibektasli Mahallesinin baglantisini saglayacak olan ve bu bölgedeki ulasimi rahatlatacak Gümüsçayi 2 Köprüsünde son asamaya gelindi.

Salihli'de Gümüsçayina Yapilan 2. Köprüde Son Asamaya Gelindi
Salihli Belediye Baskan Yardimcisi Ibrahim Karaca, Fen Isleri Müdürü Serkan Sözer ile incelemelerde bulunarak müteahhit firma yetkilisinden köprü çalismalari hakkinda bilgi aldi. Baskan Yardimcisi Karaca, ayak ve kiris baglantilari tamamlanan köprünün zemin betonu atildigini belirterek köprünün yan yol baglantilarinin yapilarak kisa zamanda vatandaslarin hizmetine açilacagini söyledi.



Kurtulus Mahallesi’nde Salihli Belediyesi ve Sanko isbirliginde yapimi süren yeni pazaryerinde de incelemelerde bulunan Karaca, “Kurtulus Mahallemizde Belediyemiz ve Sanko Holding isbirliginde insaat çalismalari baslayan Sani Konukoglu Pazaryerinde incelemelerde bulunarak Poligon Insaat Santiye Sefi Mimar Ipek Dilara Aktürk’ten bilgi aldik. 2 bin 600 metrekare pazar alani, 13 dükkan, 150 pazar tezgahi, 150 araçlik otoparki, 2 adet engelli ve 6 adet kadin-erkek tuvaleti, bin metrekare büyüklügünde kapali ve peyzaj alani, özürlü ve elektrikli araçlar için sarj istasyonlari ile sosyal alanlarin yer alacagi semt çarsimiz Kurtulus Mahallemize ve Salihlimize hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA