Ahsap Isçiligi, Mobilya Ve Yatak Imalati Sektörleri Hindistan'da Bulusuyor

Ahsap ve mobilya imalat endüstrisi için önemli fuarlardan biri olan Indiawood’un 12’ncisi, 2-6 Haziran tarihlerinde düzenlenecek.



Nuernberg Messe Hindistan tarafindan düzenlenen Indiawood’un 12’ncisi 2 - 6 Haziran tarihlerinde düzenlenecek. Bes gün sürecek etkinlikte, yenilikçi ürünler ve son teknolojik gelismeler hakkinda bilgiler verilecek. Hindistan mobilya pazarinin 2025 yili sonuna kadar 27 milyar dolari geçmesi ve Hindistan’daki mobilya pazarini milyar dolarlik bir endüstri haline getirmesi bekleniyor. Hindistan mobilya pazarinin büyümesine katkida bulunan faktörler arasinda orta sinif nüfusu, harcanabilir gelir artisi ve kent yerlesimlerinin artan sayisi yer aliyor.

Etkinlikte, mobilya üreticileri, kereste üreticileri, pano üreticileri, aksesuar ve parça üreticileri, tüccarlar, mimarlar, insaatçilar ve iç mekan tasarimcilari dahil olmak üzere tüm alanlardan ziyaretçiler bes günlük etkinlikte son teknolojiler ve yeniliklerle tanisacak. 3 Haziran’da gerçeklestirilecek bir günlük konferans olan "Mimaride ve Tasarimda Ahsap (Wood in Architecture and Design), mimari ve tasarimda ahsabin çok yönlülügünü, dayanikliligini ve uygulamasini kesfetmek için ortak bir platformda bulusturmayi hedefliyor. Etkinligin diger katilimcilarin yani sira mimarlari, yapi mühendislerini, tasarimcilari ve toptan kereste üreticilerini çekmesi bekleniyor.

Uluslararasi Yatak ve Döseme Üretim Teknolojisi Fuari; makine, malzeme, üretim araçlari ve aksesuarlari 2 - 5 Haziran tarihleri arasinda Bangalore Uluslararasi Fuar Merkezi’nde es zamanli olarak gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA