SASKI 667 Mahallede Asfalt Yama Çalismasi Yapacak

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (SASKI), 2022 yili boyunca devam edecek asfalt yama çalismalarini baslatti. Altyapi çalismalari boyunca yama ihtiyaci olusan mahallelere Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce’nin talimatiyla toplam 200 bin metreküp sicak asfalt yapilacak.

SASKI 667 Mahallede Asfalt Yama Çalismasi Yapacak
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (SASKI), 2022 yili boyunca toplam 667 mahallede gerçeklestirilecek asfalt yama isini baslatti. Altyapi hatti eskiyen ve yenilenmeye ihtiyaç duyulan mahallelerde gerçeklestirilen çalismalar neticesinde olusan yama ihtiyaçlari Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce’nin talimatiyla yeni görünümüne kavusacak.

Toplamda 200 bin metreküp asfaltin kullanilacagi çalismalarin sonuncunda sehirde altyapisi yenilendikten sonra yolu zarar görmüs mahalle kalmayacak. Ilk etapta Serdivan ilçesi 32 Evler Mahallesi’nde baslatilan çalismalar neticesinde hafta sonu çalismalarini araliksiz sürdüren ekipler mahallenin asfalt yama isini tamamlayarak, yolu hem yayalar hem sürücüler için daha güvenli hale getirdi.

Çalismalarla ilgili kurum tarafindan yapilan açiklamada, “Sehrimizde özenle sürdürdügümüz altyapi çalismalarimizin yani sira bu çalismalar neticesinde olusan yollardan asfalt kaldirma islemlerini de asfalt yama ekiplerimizle telafi etmeye basladik. Yogun bir mesaiyle baslattigimiz çalismalar neticesinde 32 Evler Mahallesi’nde asfalt yama islemini tamamlayarak bölgenin hem altyapisini hem üst yapisini yenilemis olduk. Önümüzdeki günlerde de Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Ekrem Yüce’nin verdigi talimat dogrultusunda mesai mefhumu gözetmeden çalismalarimizi vatandaslarimizin hayatini etkilemeyecek sekilde ivedilikle sürdürecegiz. Ihtiyaç dâhilinde altyapisi yenilenen mahallelerimizin hem estetik görünümü hem güvenligi için asfalt yama ekiplerimiz özverili çalismalarini yil boyunca sürdürecek. Tüm ilçelerimizde sürdürecegimiz çalismalarimizin sehrimiz için hayirli olmasini temenni ediyoruz” ifadeleri kullanildi.
Kaynak: İHA