Otobüs Ücretini Yüksek Bulup Soföre Saldirdi, Linç Edilmekten Yine Yolcular Kurtardi

Antalya’nin Serik ilçesinde yolcu ile soförün tartismasi kavgaya dönüstü. Öfkelenen yolcu otobüsün camlarini kirinca bu kez diger yolcularda yolcuya tekme tokat saldirdi. O anlar ise cep telefonu ile kaydedildi.

Otobüs Ücretini Yüksek Bulup Soföre Saldirdi, Linç Edilmekten Yine Yolcular Kurtardi
Olay, Serik ilçesi D-400 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Manavgat istikametinden Antalya’ya giden bir seyahat acentesine ait otobüste yolculuk eden iki arkadastan bir tanesi ücreti yüksek bularak, ücreti ödemek istemedi. Bunun üzerine soför otobüsü durdurdu. Tartisma bir anda soför ile yolcu arasinda yumruklu kavgaya dönüstü.

Araç disina siçrayan kavgada, öfkeli yolcu, çevreden buldugu tas ile otobüsün camlarini kirdi. Duruma sinirlen bazi yolcular da kavgaya dahil oldu ve tekme tokat yolcuya saldirdi.

Bazi duyarli yolcularda araya girerek kavgayi sonlandirmayi basardi. Olay sonrasi karakolluk olan soför ve yolcu ifadesi alinmak üzere emniyete götürüldü. Otobüs içindeki diger yolcular ise magdur olmamasi için bir baska otobüse nakledildi. Olaya sahit olan ve akaryakit istasyonunda görev yapan Metin Erten, "Bir firmanin otobüsü geldi. Soför ile yolcu arasinda bir tartisma çikti. Birisi ücretini vermemis. Biz de seslere geldik. Baktik soförü tartaklamaya basladilar. O sirada duyarli yolcular geldi olaya müdahale ettiler. Sonra soförden ögrendik iki arkadastan biri ücretini vermis, birisi vermemis. Otobüsün içinde de tartisma olmus. Soförü de tartaklamaya baslamislar. Ilk defa böyle bir olaya sahit olduk. Duyarli yolculardan Allah razi olsun. Soförü geldiler, kurtardilar. Otobüsün camlarini kirdilar, soförü tartaklayip, tekrar dövmeye çalistilar, otobüsü tasladilar. Daha sonra emniyet güçleri geldi ve ifadeleri alinmak üzere karakola gittiler" seklinde konustu.

Kaynak: İHA