Ogluyla Birlikte 6 Ay Önce Evlendigi Kocasini Öldürdü

Adana’da bir kadin 6 ay önce evlendigi kendisinden 30 yas büyük kocasini 14 yasindaki çocuguyla birlikte sopayla öldürdügü iddiasiyla tutuklandi.

Ogluyla Birlikte 6 Ay Önce Evlendigi Kocasini Öldürdü
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bagli Yesilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre en küçügü 2 en büyügü 14 yasinda 4 çocuk annesi Elif C. (32) 6 ay önce tir sürücüsü 62 yasindaki Yücel Cihangir ile evlendi. 15 Mayis gecesi Elif C. kocasiyla tartisti. Olayin üzerine 14 yasindaki oglu O.H. de gelince tartismaya o da karisti. Tartisma kisa sürede kavgaya dönüsünce Yücel Cihangir sopayla bogularak öldürüldü. Anne ve oglu önce ne yapacagini bilemezken bir süre cesedin basinda bekledi. Anne Elif C. ile oglu sopayi pencereden asagi atti. Önce kaçmayi düsünen anne ogul saatlerce cesedin basinda bekledi. En sonunda anne sabaha karsi 112’yi arayip esini öldürdükleri ihbarinda bulundu. Bunun üzerine olay yerine Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri geldi. Kadin ve oglunu gözaltina alan polis evde inceleme baslatti. Polis bahçedeki sopayi da buldu. Yücel Cihangir’in cesedi yapilan ilk incelemenin ardindan otopsi için adli tip kurumu morguna kaldirildi. Polis ise anne ve oglu emniyete götürdü. Anne ilk ifadesinde esiyle eve para getirmedigi ve evle ilgilenmedigi için tartistigini, bu sirada oglunun geldigini tartismayi görünce esini sopayla bogarak öldürdügünü söyledigi öne sürüldü. Çocugun da annesinin ifadesini dogruladigi iddia edildi. Anne ve oglu ifadelerinin ardindan çikarildiklari nöbetçi sulh ceza hakimligi tarafindan tutuklandi. Geriye kalan 3 çocugu ise devlet korumasina alindi.

Yücel Cihangir’in cenazesi ise yakinlari tarafindan otopsinin ardindan adli tip kurumu morgundan alinip Solakli Mahallesi’nde topraga verildi.

Kaynak: İHA