Istanbul'da Dehset Anlari Kamerada Açiklamasi Kaskli Saldirgan Hasmina Kursun Yagdirdi

Beyoglu’nda taninmamak için motosiklet kaski takan sahis, güpegündüz yol kenarinda bekleyen hasmina tabancayla ates açti. Saldirinin ardindan kaçmak isteyen kaskli sahis, araçlarin altinda kalmaktan son anda kurtulurken, yasanan o anlar kameraya yansidi. Saldirgan ve azmettiricisi ise polis ekipleri tarafindan yakalandi.

Istanbul'da Dehset Anlari Kamerada Açiklamasi Kaskli Saldirgan Hasmina Kursun Yagdirdi


Beyoglu Dolapdere’de geçtigimiz günlerde saat 14.15 siralarinda yasanan olayda, Ibrahim Celal D. isimli sahis akaryakit istasyonundan yakit aldiktan sonra 34 GL 3077 plakali aracini sag seride çekerek beklemeye basladi.

Bu sirada güvenlik kamerasi görüntülerinde taninmamak için kafasinda motosiklet kaski takan sahis, akaryakit istasyonu önüne gelerek çevreyi gözetlemeye basladi.



Ticari taksiyi siper gibi kullandi, hasmina ates edip kaçti

Bir süre bekledikten sonra motosiklet kaskli saldirgan, akaryakit istasyonundan çikan taksiyi adeta siper gibi kullanarak, hasmina dogru ates edip kaçti. Ibrahim Celal D. yaralanarak yere düserken, yaninda bulunan esi ise korkuyla yere yatti. Saldiriyi küçük siyriklarla atlatan Ibrahim Celal D. yanindakilerin yardimiyla araca alinarak çevrede bulunan Taksim’de bulunan özel bir hastaneye kaldirildi. Yaralinin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Saldirgan kaçarken aracin altinda kalmaktan son anda kurtuldu

Bu sirada saldirgan ise trafik yogunlugunun yasandigi caddede yola atlayarak kaçmaya çalisti. Saldirganin yola atladigini gören sürücülerin ani fren yapmasi sonucu kaza yasanmazken, saldirgan ise kaçarak kayiplara karsiti. Polis ekiplerinin yaptigi çalismalarda kazan sahsi ve azmettiriciyi kiskivrak yakaladigi ögrenildi.

Silahli saldiri kamerada

Öte yandan Beyoglu’nda yasanan saldiri ani ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, motosiklet kaskli saldirganin bir süre bekledikten sonra ates edip araçlarin arasindan kaçmaya çalistigi görülüyor.
Kaynak: İHA