Sürücülere Uyarici Brosür, Çocuklara Kirmizi Düdük Dagitildi

Manisa’nin Salihli ilçesinde Karayolu Trafik Haftasi etkinlikleri devam ediyor. ’Yayalar için 5 adimda güvenli trafik’ mottosu dahilinde düzenlenen uygulamada sürücülere uyari brosürü dagitilirken, çocuklara da kirmizi düdük hediye edildi.

Sürücülere Uyarici Brosür, Çocuklara Kirmizi Düdük Dagitildi
Salihli Ilçe Emniyet Müdürlügü koordinesinde Kurudere Caddesi’ndeki yaya geçitlerinde dron destekli gerçeklestirilen farkindalik uygulamasinda vatandaslara ve sürücülere bilgilendirme yapildi. Uygulamaya Ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Mesut Dogan’in yani sira Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ismail Gülsen, Merkez Karakol Komutani Tegmen Fatih Çiçek, Sinirli Sorumlu 24 Nolu Salihli Sehiriçi Minibüsleri Motorlu Tasiyicilar Kooperatifi Baskani Mustafa Baykal, Belediye Zabita Müdürü Adem Keskin, zabita ve trafik ekipleri ile Sehit Mustafa Serin Anadolu Lisesi müdür, ögretmen ve ögrencileri katildi.

Dövizlerle Kurudere Caddesi’nde yürüyen ekipler ve ögrenciler, yaya geçitlerinde yaya önceligi denetimi ve emniyet kemeri kullaniminin önemi konusunda sürücülere ve yayalara uyari brosürü dagitildi. Çocuklara kirmizi düdük dagitilirken, anne babalarin kural ihlali yaptiklarinda ikaz etmeleri istendi.
Kaynak: İHA