Sultangazi Belediyesi Vatandaslari Yüzmeye Davet Ediyor

Sultangazi Belediyesi’nin Özdemir Bayraktar Gençlik ve Kültür Merkezi’nde vatandaslarin hizmetine sundugu kapali yüzme havuzu, hem çocuklara hem de yetiskinlere dört mevsim yüzme keyfi sunuyor. Haftada yaklasik 850 vatandasin faydalandigi havuzda, uzman egitmenler esliginde yüzme dersleri düzenleniyor.

Sultangazi Belediyesi Vatandaslari Yüzmeye Davet Ediyor


“Kendine Deger Ver, Hayatinda Spora Yer Ver” diyen Sultangazi Belediyesi, Özdemir Bayraktar Gençlik ve Spor Merkezi’ne kazandirdigi kapali yüzme havuzuyla tüm vatandaslari yüzmeye davet ediyor. Havuza gelen vatandaslar, uzman egitmenler esliginde yüzme egitimleri aliyor ve dört mevsim yüzebilmenin tadini çikariyor. Tesis; basta duslar, giyinme kabinleri ve esya dolaplari olmak üzere, vatandaslarin ihtiyaç duyabilecekleri tüm imkânlari bünyesinde barindiriyor. Vatandaslar yüzmenin ardindan dilerlerse merkezdeki kafeteryada çay ve kahvelerini yudumlayarak dinlenebiliyorlar. Tamamen ücretsiz olan egitimlere baslamadan önce, vatandaslardan gerekli saglik testlerini yaptirmalari isteniyor. Böylece bulasici hastaliklarin havuz yoluyla yayilmasi önleniyor. Ilaçlama, temizlik ve bakimlari düzenli olarak yapilan havuzda vatandaslar, gönül huzuruyla sporlarini yapiyorlar.

Kadinlara Özel Yüzme Dersleri

Haftanin alti günü hizmet veren havuzda, 3 gün kadinlara özel egitimler düzenleniyor. Yalnizca kadinlarin katildigi bu egitimleri yine kadin egitmenler düzenliyor. Havuzun tadini en çok çikaranlar süphesiz çocuklar oluyor. Egitmenlerin dikkatli gözetimi altinda gönüllerince yüzen çocuklar, bir yandan da yüzme sporunu ögreniyorlar. Saat 18.00’e kadar çocuklara ayrilan havuzda, ileri yüzme egitimleri almak isteyen çocuklar (ve gençler) da turnuvalara hazirlanmak üzere özel egitimler alabiliyorlar. Haftada yaklasik 850 vatandas, kapali havuzdan yararlaniyor. Tamamen ücretsiz olan havuz, pazartesiler hariç her gün, 09.00 - 21.00 saatleri arasinda hizmet veriyor. Saat 18.00’den itibaren yetiskinlere ayrilan havuzdan, hayatinda yüzme sporuna yer vermek isteyen herkes rahatlikla istifade edebiliyor.
Kaynak: İHA