Sahinbey'de Ahmet Safak Konseri Düzenlenecek

Sahinbey Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamasi çerçevesinde sevilen ses sanatçisi Ahmet Safak’i Gazianteplilerle bulusturuyor.

Sahinbey'de Ahmet Safak Konseri Düzenlenecek
Sahinbey Belediyesi, tarafindan düzenlenen organizasyonla sevilen sanatçi Ahmet Safak 14 Mayis Cumartesi günü saat 18:00’da Sahinbey Parki Anfi tiyatroda sahne alacak.

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari çerçevesinde düzenlenecek olan Ahmet Safak konserine tüm vatandaslari davet ederek, “19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami, etkinlikleri çerçevesinde sevilen sanatçi Ahmet Safak’i hemserilerimizle bulusturacagiz. Sahinbey Belediyesi olarak 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’ni sadece düzenleyecegimiz bu konserle degil yaptigimiz spor etkinliklerimizle de kutluyoruz. 14 Mayis Cumartesi günü saat 18:00’da Sahinbey Parki Anfi tiyatroda Türk Müzigimizin güçlü sesi Ahmet Safak’i vatandaslarimizla bulusturarak unutulmaz bir gün yasatmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA