19 Mayis'ta Özgün Kayserililerle Bulusacak

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nda gençlere yönelik ücretsiz bisiklet turu etkinligi ile ünlü sanatçi Özgün’ün sahne alacagi konser armagan etti.

19 Mayis'ta Özgün Kayserililerle Bulusacak
Baskan Büyükkiliç’in talimati ile Büyüksehir Belediyesi tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’nda iki farkli özel etkinlik düzenlenecek. Ilk olarak Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. tarafindan 19 Mayis Persembe günü saat 09.00’da bisiklet turu gerçeklestirecek. 10 kilometrelik parkurda bisikletseverler 19 Mayis’a özel tur atacak. Cumhuriyet Meydani’nda baslayacak olan bisiklet turu, Kayseri Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nde son bulacak. Katilim ücretsiz olurken, bisikletseverler kendi bisikletleriyle de katilabilecekler. Ayrica Genç Dostu Büyüksehir Belediyesi, Baskan Büyükkiliç’in talimatlariyla 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’na özel konser düzenleyecek. Ünlü sanatçi Özgün’ün sahne alacagi ve birbirinden eglenceli parçalari seslendirecegi gençlik konseri, 19 Mayis Persembe günü saat 21.00’de baslayacak.

Baskan Büyükkiliç, konu ile yaptigi açiklamada, gelecegin aydinlik yüzü olan gençlerimiz basta olmak üzere, tüm Kayserilileri ücretsiz düzenlenecek hem gençlik konserine, hem de bisiklet turuna davet ederek, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutladi.
Kaynak: İHA