Izmir'de Iki Grup Arasinda Çikan Biçakli Kavgada 2 Kisi Yaralandi

Izmir’in Karabaglar ilçesinde iki grup arasinda çikan biçakli kavgada 2 kisi yaralanirken, yaralilardan birinin durumunun agir oldugu ögrenildi. Olaya karistigi belirlenen 2 süpheli ise polis ekiplerince gözaltina alindi.

Izmir'de Iki Grup Arasinda Çikan Biçakli Kavgada 2 Kisi Yaralandi
Edinilen bilgiye göre olay, saat 02.00 siralarinda Karabaglar ilçesine bagli Doganay Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde bulunun unlu mamullerinin önünde meydana geldi. Iddiaya göre, iki grup arasinda henüz belirlenemeyen sebepten tartisma çikti. Tartismanin büyümesiyle A.E.G. ve A.G. yanlarinda getirdigi biçakla Berk K. ve Ali Riza K.’yi biçaklayarak olay yerinden kaçti. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine polis ekipleri ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenligi alirken, saglik ekipleri de yaralilara ilk müdahalede bulundu. Yaralilar, ambulansla Izmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede tedavi altina alinan yaralilardan Berk K.’nin durumunun agir oldugu ögrenilirken, Ali Riza K.’nin ise saglik durumu iyi oldugu bildirildi.

Öte yandan, olay yerinden kaçan süpheliler A.E.G ve A.G. polis ekiplerince kisa süre içinde ve suç aletleri ile birlikte yakalanarak gözaltina alindi.
Kaynak: İHA