Anneler Günü'nde Kayinvalidesini Öldüresiye Darp Eden Damat Tutuklandi

Samsun’da esiyle bosanma davasi devam ederken Anneler Günü’nde kanser hastasi olan kayinvalidesini darp eden ve gözaltina alinip serbest birakilan damat, savcinin talimatiyla yeniden gözaltina alindi ve çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Anneler Günü'nde Kayinvalidesini Öldüresiye Darp Eden Damat Tutuklandi
Olay, Samsun’un Ilkadim ilçesi Yenidogan Mahallesi’nde Anneler Günü olan 8 Mayis Pazar günü saat 19.30 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk annesi saglik çalisani olan Duygu I. (37) siddetli geçimsizlik nedeniyle 38 yasindaki 13 yillik esi C.I. hakkinda bir süre önce bosanma davasi açti. Samsun Adliyesinde bosanma davalari devam eden çiftin ogullari hafta sonu babasinin yaninda kaldi. C.I., hakkinda uzaklastirma karari oldugu için babasinin yaninda bulunan A.I. annesini arayarak nerede olduklarini sordu. Annesi Faide Mermer (59) ile erkek kardesinin evine giden Duygu I. çocuguna kardesinin evine gittiklerini söyledi.



Çocugunu alip araciyla kayinbiraderinin evinin önüne gelen C.I. burada karsilastigi kayinvalidesi ile tartisti. Çikan tartismada C.I., 3 çocugu ve esinin gözleri önünde kanser hastasi olan kayinvalidesini önce apartmanin içinde yere yatirip yumrukladi, daha sonra da apartmanin önünde darp etti. Damadinin saldirisi sonucu Faide Mermer yaralanarak hastanelik olurken, esinin saldirisindan annesini kurtarmaya çalisan Duygu I. de ayagindan yaralandi. Bayilan kanser hastasi kadin ile ayagindan yaralanan Duygu I. Gazi Devlet Hastanesine kaldirildi. Damadin kayinvalidesini yerlerde yumruklamasi ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Ilkadim Ilçe Emniyet Müdürlügü Aile Içi ve Kadina Karsi Siddetle Mücadele Büro Amirligi ekipleri tarafindan gözaltina alinan C.I. ifadesi alindiktan sonra serbest birakildi. Savci, C.I. hakkinda yeniden gözalti karari verdi ve Aile Içi ve Kadina Karsi Siddetle Mücadele Büro Amirligi ekipleri tarafindan yeniden ifadesi alinan C.I. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Kayinvalidesinin kendisine hakaret ettigini iddia eden C.I., "Ben de kendine vurdum. Haksiz tahrik altinda olay oldu" diye kendini savundu.

Zanli, savci tarafindan tutuklanmasi talebiyle Sulh Ceza Hâkimligine sevk edildi. Hakimlikçe tutuklanmasina karar verilen C.I. Samsun T Tipi Kapali Cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA