Alanya'nin En Güzel Balkon Ve Bahçesi Yarismayla Belirlendi

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü’nün düzenlendigi ‘En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe’ yarismasinda jüri degerlendirmeleri tamamlandi.

Alanya'nin En Güzel Balkon Ve Bahçesi Yarismayla Belirlendi
Alanya Belediyesi’nin, çevre bilincini ve sevgisini arttirmak, yasanilan çevrenin görsel niteligini desteklemek, halkin, kent peyzajina ilgisini tesvik etmek amaciyla geleneksel olarak düzenledigi para ödüllü ´En Güzel Balkon Bahçe´ yarismasinin kazananlari belirlendi. 2 Mart 2022 tarihinde baslayan yarisma basvurulari, 22 Nisan tarihinde de sona erdi. Yapilan basvurular jüri tarafindan büyük bir titizlikle degerlendirilerek dereceye giren balkon ve bahçe düzenlemeleri belirlendi. Basvurular tamamlandiktan sonra jüri heyeti basvurulari degerlendirdi. Dereceye girenlere ödülleri 7 Haziran Alanya Çevre Festivalinde verilecek.

Yarismada dereceye giren her balkon ve bahçeye ödülleri ayri ayri verilecek. Birincilere 3 bin TL, ikincilere 2 bin 500 TL, üçüncülere bin 500 TL para ödülü dagitilirken ayrica plaket ve mansiyon ödülleri de verilecek. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, En Güzel Balkon, En Güzel Bahçe yarismasinin düzenlenme amacinin Alanya halkinin çevreye ve doga duyarliligini arttirmak oldugunu belirtti.

Kaynak: İHA