Evleri Ziyaret Ederek Çocuklara Bayramlik Hediyeler Dagitti

Bilecik Belediye Baskan Vekili Melek Mizrak Subasi, evleri ziyaret ederek çocuklara bayramlik hediyeler dagitti

Evleri Ziyaret Ederek Çocuklara Bayramlik Hediyeler Dagitti
Bilecik Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayisi dogrultusunda yaptigi çalismalar hakkinda bilgi veren Subasi, gida, kömür ve süt dagitimlari yani sira güzel market dayanisma magazasi tarafindan ihtiyaç sahibi ailelere yardimlarin ulastirildigini kaydetti.

Bilecik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü çalisanlari ile birlikte çocuklari evlerinde ziyaret eden Baskan Vekili Subasi, çocuklara bayramlik hediyelerini verdi. Fiziki hizmetlerin yaninda sosyal belediyecilik anlaminda birçok hizmeti halkla bulusturmaya çalistiklarini kaydeden Subasi, sözlerine söyle devam etti:

"Bilecik Belediyesi olarak ramazan ayi boyunca çocuklarimiza süt yardimi, ailelere gida yardimi, sicak yemek dagitimi yaptik ve ihtiyaç sahibi ailelerimize de güzel marketimizden esya yardiminda bulunduk. Bayram dolayisiyla çocuklarimizi da unutmadik. Yaklasik yüz çocugumuza da bayramlik elbise alarak, gülümsemelerini sagladik. Çünkü çocuklarimizin mutlulugu bizler için çok kiymetli. Tüm vatandaslarimiza hayirli ramazanlar ve güzel bayramlar diliyorum.”
Kaynak: İHA