Vali Tasbilek Sehit Aileleri, Gaziler Ve Yakinlari Ile Iftarda Bir Araya Geldi

Gümüshane Valisi Kamuran Tasbilek, Türk Polis Teskilatinin 177. Kurulus Yil dönümü dolayisiyla düzenlenen iftar yemeginde sehit aileleri, gaziler ve yakinlariyla bir araya geldi.

Vali Tasbilek Sehit Aileleri, Gaziler Ve Yakinlari Ile Iftarda Bir Araya Geldi
Gümüshane’de Türk Polis Teskilati’nin 177. Kurulus Yil dönümü dolayisiyla sehit polis aileleri, gaziler ve yakinlarina iftar yemegi verildi.

Polis Evi’nde gerçeklestirilen iftar programina Gümüshane Valisi Kamuran Tasbilek, esi Sibel Tasbilek’in yani sira Belediye Baskani Ercan Çimen, Emniyet Müdürü Celal Tasci, Il Jandarma Komutani Albay Ismail Gökcek, Cumhuriyet Bassavcisi Veli Ecir, Adalet Komisyonu Baskani Bayram Ünlü, sehit aileleri, gaziler ve yakinlari katildi.

Programda, sehitler için yapilan duanin ardindan Gümüshaneli sehit polislerin isimleri sinevizyon esliginde ekrana yansitildi.

“Devlet olarak her daim hizmetinizdeyiz”

Iftar yemeginde konusan Gümüshane Valisi Kamuran Tasbilek, “Türk Polis Teskilati milletin caninin malinin emanet edildigi, cani pahasina onu korumakla görevlendirilmis bu ugurda fedakarca hizmet eden degerli kardeslerimizin bulundugu bir teskilat. Ben bu vesile ile öncelikli olarak Gümüshaneli olup da vatan millet davasina sehit olan degerli polislerimizi, degerli askerlerimizi bütün vatan evlatlarimizi rahmetle ve minnetle aniyorum. Ayrica devletimizin birligi ve beraberligi uguruna mücadele ederken gözünü kirpmadan sehadete yürüyen bütün aziz sehitlerimizi de sizlerin huzurunda saygiyla minnetle aniyorum. Ruhlari sad, mekanlari cennet olsun. Gazilerimize de saglik sihhat diliyorum. Hepiniz bu milletin, memleketin üzerinde en fazla hak sahibi insanlarsiniz. Sehit ve gazi ailelerisiniz gözümüzün nurusunuz. Devlet olarak her daim hizmetinizdeyiz” dedi.

Kaynak: İHA