Canik Belediyesi'nin 2021 Faaliyet Raporu Onaylandi

Canik Belediyesi’nin 2021 yili hizmet, yatirim ve çalismalarini kapsayan faaliyet raporu Belediye Meclisi tarafindan oy birligiyle kabul edildi.

Canik Belediyesi'nin 2021 Faaliyet Raporu Onaylandi
Canik Belediye Meclisi 2022 Nisan ayi toplantisi Canik Belediyesi Hizmet Binasi Meclis toplanti salonunda gerçeklestirildi.

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi baskanliginda toplanan meclise üyeler tarafindan tam katilim saglandi. Toplanti, gündemde yer alan maddelerin görüsülmesinin ardindan Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi tarafindan gerçeklestirilen sunumla devam etti. Canik Belediyesi’nin 2021 yilina ait hizmet, yatirim ve çalismalarini kapsayan faaliyet raporu belediye meclisi tarafindan oy birligiyle kabul edildi.

“Seffaf belediyecilik anlayisiyla hizmet veriyoruz”

Baskan Ibrahim Sandikçi tarafindan sunulan raporda belediyenin imar çalismalarindan kültür hizmetlerine, çevre düzenlemelerinden egitim faaliyetlerine kadar son bir yil içerisinde gerçeklestirmis oldugu hizmet, yatirim ve çalismalar yer aldi. Baskan Ibrahim Sandikçi, “Bu üç yillik zaman zarfinda seffaf belediyecilik anlayisiyla hizmet verdik. Hiç kredi kullanmadan önemli yatirimlar gerçeklestirdik. Her geçen gün daha da büyüyüp geliserek ayaklari yere basan, yasanabilir bir ilçe meydana getirdik. Canik’i kisa sürede ses getiren bir ilçeye dönüstürdük” dedi.



“Hizmet ve yatirimlar hiz kesmeyecek”

Kisa sürede büyük mesafe kat ettiklerini söyleyen Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, yeni yatirimlarla birlikte ilçeyi hak ettigi yere getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Baskan Ibrahim Sandikçi, birlik ve beraberlik içerisinde devam eden hizmet ve yatirimlarin ilerleyen yillarda da hiz kesmeden, kararlilikla devam edecegini sözlerine ekledi. Toplantida meclis üyelerinin Ramazan ayini tebrik eden Baskan Sandikçi, “Sorumlulugunu üstlendigimiz ilçemizde, ihtiyaç sahibi olan vatandaslarimizi gözetmekle yükümlüyüz. Bu konuda daha çok hassasiyet göstermemiz gerekmektedir” diye konustu.

Toplantinin devaminda 2021 yili Denetim Komisyon Raporu teklifi Meclis Denetim Komisyon Baskani Nurullah Hekimoglu tarafindan meclise bilgi olarak sunuldu. Ayrica toplantida bu yil mecliste görev yapacak Ihtisas Komisyonu seçimi açik oylama ile yapildi. Gizli oylama ile yapilan encümen üyeligi seçiminin ardindan toplanti sonlandirildi.
Kaynak: İHA