Izmir'de Iki Ayri Adrese Kaçak Tütün Operasyonu Açiklamasi 3 Gözalti

Izmir’in Menemen ilçesinde, depo ve üretim yeri olarak kullanilan iki ayri adrese yönelik düzenlenen kaçak tütün operasyonunda; 230 kilogram kaçak tütün, binlerce bos ve dolu bandrolsüz makaron ile sigara sarma makineleri ele geçirildi. Konuyla ilgili 3 süpheli polis ekiplerince gözaltina alindi.

Izmir'de Iki Ayri Adrese Kaçak Tütün Operasyonu Açiklamasi 3 Gözalti
Edinilen bilgiye göre, Menemen Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekiplerince bir süredir takibi yapilan kaçak tütün-bandrolsüz sigara satisi ve imalatina yönelik çalismalar dahilinde Gölcük Mahallesi’nde bulunan depo ve üretim yeri olarak kullanildigi tespit edilen iki ayri adrese alinan savcilik kararinin ardindan dün operasyon düzenledi.

Ekipler tarafindan adreslerde yapilan aramalarda; 7 koli içerisinde 230 kilogram kiyilmis kaçak tütün, 32 koli içerisinde 244 bin 600 adet bandrolsüz bos makaron, 15 koli içerisinde 75 bin 600 adet banrolsüz dolu makaron, 2 adet sigara sarma makinesi, paketlenmis halde 9 kilogram bandrolsüz kaçak tütün ve bir tüfek ele geçirildi.

Öte yandan, konuyla ilgili olarak F.T. (36), K.T. (37) ve R.T. (63), polis ekiplerince gözaltina alindi. Süphelilerin emniyetteki islemlerinin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA