Evlenme Teklifini Geri Çevrince Silahla Rehin Alindi

Küçükçekmece’de hastanede temizlik görevlisi olarak çalisan kadin, evlenme teklifini geri çevirdigi sahis tarafindan silahla rehin alindi. Silahin tutukluk yapmasi sonucu kadin kurtulurken, polis ekipleri ise sahsi etkisiz hale getirdi.

Evlenme Teklifini Geri Çevrince Silahla Rehin Alindi
Olay, 25 Nisan Pazartesi günü aksam saatlerinde Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’nin arka bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hastanede temizlik görevlisi olarak çalisan Günay E.’ye (48), eski erkek arkadasi olan Hayri K. (48) evlenme teklifinde bulundu. Evlenme teklifi geri çevrilen adam, hastane bahçesinde bulustugu Günay E.’yi yaninda getirdigi silahla rehin aldi.

Gözaltina alinan saldirgan tutuklandi

Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri sahsi silahini birakmasi için uyardi. Ancak uyarilari dinlemeyen Hayri K., tetigi çekmeye çalisti ancak silah tutukluk yapti. Bunun üzerine polis ekipleri sahsa müdahale ederek etkisiz hale getirdi. Gözaltina alinan Hayri K., emniyetteki islemlerin ardindan çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Evlenmeye zorladi, kabul etmeyince rahatsiz etti”

Polis ekiplerince kurtarilan Günay E. ise ifadesinde, Hayri K. ile daha önceden birliktelikleri oldugunu ama evlenme teklifini kabul etmedigini söyledi.

Günay E., sahsin kendisini evlenmeye zorladigini, sürekli rahatsiz ettigini, sikayet üzerine uzaklastirma kararinin verildigini anlatti.
Kaynak: İHA